Libnet.ro
UNICEF

17:45

Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

B1 B1,
Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), marti a fost ziua cu cele mai multe imbolnaviri, de la inceputul anului, potrivit Digi24. Specialistii internationali anunta ca doar in acea zi. continuă pe B1

Madrid, Catalunia si Pais Vasco, cele mai afectate regiuni din Spania. Numarul de infectari pe fiecare regiune (FOTO, VIDEO)

Madrid, Catalunia, Pais Vasco, Castilla La Mancha si Castilla y Leon sunt regiunile cu cele mai multe cazuri de infectari cu coronavirusul Covid-19, se arata in datele raportate sambata de Ministerul.

Coronavirus |Metro CashCarry Romania reaprovizioneaza magazinele de mai multe ori pe zi, dar ar putea intampina dificultati de livrare

Metro CashCarry Romania anunta ca reaprovizioneaza de mai multe ori pe zi magazinele cu alimente de baza si produse de curatenie si dezinfectie, dar atrage atentia ca exista posibilitatea de a intampina dificultati de livrare, datorita cererii.

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

Fiica lui Dem Radulescu, despre cele mai controversate roluri: Nuditatea are un rost!

Cu un tata ca Dem Radulescu si o mama ca Adriana Schiop, Irina Radulescu nu avea cum sa se indeparteze prea mult de actorie. Pentru ca, nu-i asa, ce naste din actorie, actorie mananca! Actrita a acordat, recent un interviu revistei Viva, in care a mai dat laoparte din misterele care o inconjoara. Prefer sugestia .

Cele mai mari banci europene isi inchid sucursalele. Toti angajatii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe clienti

Cele mai mari banci europene au decis sa-si inchida mii de sucursale pentru a evita raspandirea coronavirusului, dar si-au mobilizat in intregime angajatii pentru a ii ajuta pe clienti sa depaseasca aceasta criza exceptionala.

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Ministerul Agriculturii amana lansarea sesiunilor de depunere proiecte pentru mai multe masuri finantate din fonduri europene

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), prin Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala AM-PNDR), a anuntat marti ca a decis amanarea lansarii sesiunilor de depunere.

Premierul Pedro Sanchez anunta un pachet de masuri de 200 de miliarde de euro ca raspuns la efectele COVID-19. Cu peste 500 de decese, Spania este printre cele mai afectate state

Premierul Spaniei a anuntat, marti, un pachet de masuri in valoare totala de 200 de miliarde de euro, ce presupune imprumuturi, garantii pentru credite, beneficii si ajutor direct, intr-o incercare de a.

Pandemia Covid 19 suspenda sau amana alegerile din mai multe state

Pandemia de coronavirus a dat peste cap si ciclul electoral din multe state, Serbia, Franta, Marea Britanie, dar si statul american Ohio au anulat sau amanat alegerile. Campania electorala pentru primarele democarate din Statele Unite se duce preponderent online.

Coronavirus - Ministerul de Externe: Turistii romani sa revina urgent in tara Pe masura ce tot mai multe state inaspresc restrictiile la frontiera, se reduc solutiile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atrage atentia ca, pe masura ce autoritatile tot mai multor state inaspresc masurile restrictive de tranzit al frontierelor din cauza pandemiei de coronavirus, capacitatea de actiune a autoritatilor romane se reduce in consecinta, afectand substantial posibilitatile de gasire a unor solutii reale pentru revenirea in tara a romanilor din strainatate. MAE reinnoieste apelurile privind evitarea calatoriilor care nu sunt esentiale si ca turistii sau cetatenii romani aflati temporar in strainatate sa revina de urgenta in tara.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )