Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Antena3 Antena3,
Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii. Berbec Daca te afli in cautarea unui partener de viata, ar. continuă pe Antena3

TOP Cele mai bune orase pentru viitorul tau: aici oamenii au parte de bunastare si tehnologie la nivel inalt

Cum pana in 2050 aproximativ doua treimi din populatia lumii va trai la orase, potrivit Business Insider , adica cu mai mult de jumatate fata de acum, este important ca centrele urbane sa se pregateasca pentru viitor prin imbunatatirea.

Inamicii relatiei de cuplu: cele mai intalnite motive care despart partenerii

Relatiile esuate reprezinta unul dintre cele mai comune motive de nefericire ale societatii. Cunoasterea principalilor inamici care duc la esecul unei relatii, poate reprezenta un scut pentru protectia celor care se afla intr-un moment de cumpana. Afla care sunt cele 6 motive care care duc la separare.

Cele mai simple si mai gustoase retete de supa rece, perfecte pentru zilele claduroase de vara

Pentru zilele calduroase care se anunta, supele reci, delicioase, care se prepara rapid, reprezinta cea mai buna optiune pentru masa de pranz sau pentru cina. Va propunem doua variante la fel de tentante: supa de castraveti cu iaurt si supa de dovlecei si busuioc.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, din echipa Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Ciprian Tatarusanu, pe locul trei in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, goalkeeperul nationalei de fotbal Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Zodiile care au cele mai mari sanse sa reziste o viata impreuna: nativii care formeaza una dintre cele mai puternice combinatii astrologice posibile

Cu totii am verificat macar o data in viata ce spun astrologii. Daca pentru o parte dintre noi horoscopul este doar un sfat general, multi oameni ii acorda o importanta deosebita. in functie de caracteristicile semnelor zodiacale, astrologii sunt de parere ca unele zodii sunt compatibile pentru o relatie de lunga durata, iar altele mai putin.

Londra, destinatia pentru care romanii fac cele mai multe rezervari de pe mobil

Londra Marea Britanie) este destinatia cea mai rezervata de pe dispozitive mobile de catre calatorii romani in prima jumatate a anului dupa cum era si in aceeasi perioada a lui 2015), arata un studiu Tripsta .

Cand au luat nastere cele mai mari orase din lume

Un videoclip de pe YouTube ne prezinta pe scurt procesul de urbanizare al planetei. Pamantul s-a schimbat extrem de mult in ultimele cinci milenii, iar unul dintre principalii factori care au determinat aceasta schimbare a fost urbanizarea. Pentru a intelege mai bine acest proces, cercetatorii au dat nastere unui proiect indraznet. Acestia au acumulat informatii [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )