Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai noi dispozitive Huawei din categoria Wearables, prezentate in exclusivitate la Baneasa Shopping City

Adevărul Adevărul,
Cele mai noi dispozitive Huawei din categoria Wearables, prezentate in exclusivitate la Baneasa Shopping City

In perioada 10 septembrie 13 septembrie, Huawei nvita publicul larg la o sesiune de hands-on, dedicata celor mai noi dispozitive din portofoliul companiei, in magazinul Huawei Experience Store din Baneasa Shopping City. continuă pe Adevărul

Concluzia lui Cristoiu, dupa ce a analizat cele mai noi sondaje. Cine va detine puterea absoluta in Romania

Ion Cristoiu a analizat cele mai noi sondaje privind intentia de vot la alegerile locale si afirma ca tendinta este ca alegatorii sa dea castig partidelor de dreapta si la scrutinul din 27 septembrie, si la cel parlamentar. Si asta din cauza ca opozitia de stanga este firava, fapt care pune democratia la grea incercare.

Cele mai bune 3 feluri de mancare din lume. Specialistii au facut topul spectaculos

Cu atat de multe bucatarii, arome, gusturi si traditii diferite, nu este de mirare ca se pune des intrebarea: Care este cea mai buna mancare din lume? Evindet ca nu este o chestiune la care se poate raspunde usor, mai ales ca fiecare dintre noi are propriile preferinte. Cu toate acestea, CNN Travel s-a incumetat .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Coronavirus pe judete: Bucuresti si Ilfov - cele mai multe cazuri noi raportate Brasov, Iasi si Timis, in top

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore - 257 - continua sa fie in Bucuresti. Pe locul doi in topul listei de noi imbolnaviri se afla Ilfovul cu 63 de noi cazuri. Brasov, Iasi, Timil, Prahova, Neamt sau Bihor continua topul pe ultima zi.

Coronavirus in Romania: Cele mai multe cazuri, tot in Bucuresti. in doua judete au fost raportate doar cate 2 cazuri

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost raportate, joi, tot in Bucuresti - 201. Urmeaza judetul Bacau, cu 82 de infectii in ultimele 24 de ore, si Timis - 69.

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

Cele mai vechi obiceiuri de la nunti. De unde au aparut

Nuntile din zilele noastre s-au departat mult de la traditii, atat de mult incat romanii nici nu mai stiu cum aratau aceste evenimente inainte. Care sunt cele mai vechi obiceiuri la nunti si care a fost insemnatatea lor la inceputuri? Obiceiuri vechi la nunti Nuntile au ajuns din ce in ce mai mult la extreme.

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Top 11 cele mai frumoase insule din Italia. Merita fiecare ban pentru a le vizita

Italia este o tara cu numeroase perisaje incantatoare, reprezentand definitia diversitatii naturale. De la arhitectura, cultura sau gastronomie, Italia este renumita in toata lumea si pentru numarul mare de insule de pe teritoriul ei. Daca ai ales capitala Imperiului Roman pentru urmatoarea ta vacanta, atunci trebuie sa parcurgi acest articol. Top 11 cele mai frumoase .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )