Libnet.ro
UNICEF

06:16

Cele mai noi informatii despre medicul-erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Cele mai noi informatii despre medicul-erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu, care se afla de garda in momentul tragediei de la ATI din Piatra Neamt, a fost detubat la aproape o luna de la incendiul in care au murit mai multi bolnavi. continuă pe Antena3

La 40 de ani de la moartea lui John Lennon, apar noi informatii despre criminal. S-ar fi putut evita tragedia?

Pe 8 decembrie 1980, John Lennon l-a privit pe criminalul sau in ochi si a vazut un barbat obisnuit, care-i ceruse un autograf. John n-a ezitat si i l-a oferit. Cateva ore mai tarziu, membrul trupei The Beatles isi dadea ultima suflare. Fusese impuscat mortal in timp ce se intorcea in apartamentul sau din Nw York, cu sotia sa.

Starea medicului erou de la Piatra Neamt se amelioreaza. Catalin Denciu a trecut cu bine de mai multe operatii si a fost detubat

Starea de sanatate a medicului Catalin Denciu se imbunatateste. Eroulde la Piatra Neamt, care a sarit in foc sa-si salveze pacientii din salonul cuprins de flacari, este internat in Belgia,.

Catalin Denciu, medicul-erou de la Neamt, a fost detubat. Care este starea sa de sanatate

Medicul Catalin Denciu, carea intrat in flacari ca sa-si salveze pacientii in timpul incendiului de la Spitalul Judetean Neamt, a fost detubat. Doctorul este internat la Bruxelles, unde a ajuns in urma cu o luna, dupa incendiul de la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Piatra Neamt, in urma caruia 10 oameni au murit.

Cele mai noi informatii despre singurul supravietuitor al incendiului de la ATI din Piatra Neamt

Singurul supravietuitor al tragediei de la Neamt, acolo unde a fost un incendiu la sectia ATI a spitalului, a fost externat in aceasta saptamana, avand o stare relativ buna.

Coronavirus, un an de la aparitie: Cele 5 mari necunoscute

Virusul care a dat peste cap viata intregii planete are deja un an de cand a provocat oficial primele imbolnaviri, in orasul Wuhan si provincia Hubei din China, dar inca multe necunoscute - de la modalitatea in care se transmite, cine face o forma usoara si cine risca o forma grava a bolii, ce sechele pe termen lung provoaca aceasta infectie sau cand va veni mult asteptatul moment in care ne vom putea relua viata normala. HotNews. ro a trecut in revista cele mai mari necunoscute despre virus, insotite de explicatii ale specialistilor.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: Lumea se schimba din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021. Astrologul ne-a spus ce ne asteapta in noul an. Se pare ca nu ne linistim nici in 2021. Abia in 2025 vine momentul in care lumea va capata o oarecare liniste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )