Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai noi informatii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: urmeaza o perioada de recuperare

Antena3 Antena3,
Cele mai noi informatii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: urmeaza o perioada de recuperare

Starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, infectat cu coronavirus, este mai buna, dupa o saptamana foarte grea la Terapie Intensiva, anunta colegul sau de trupa, Laurentiu Duta. continuă pe Antena3

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj in care prezinta date despre starea de sanatate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: Starea de sanatate a lui Mihai este mai buna de la o zi la alta, dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva.

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE ALEGERI: O blonda iesea de la sectia de votare. O intreaba o prietena Ce faci, tu? Pe cine ai pus stampila? Pe ...

- Domnule ati fost la votare ? - Da. - Pentru cine ati votat ? - Pentru tara. - Bine, dar cu ce ati votat ? - Cu o stampila. *** Dle Putin, am pentru dvs. doua vesti, una buna si.

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgenta la spital: Nu mai aveam aer

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar starea ei de sanatate se deterioreaza. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa. intr-o declaratie oferita pentru .

Aceasta descoperire recenta aduce noi teorii despre cum a aparut viata pe Pamant

Cometele pot contine toate cele sase dintre cele mai importante elemente pentru viata pe Pamant, potrivit noilor cercetari. Pentru prima data, oamenii de stiinta spun ca au descoperit.

Peste 800 de cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore Constanta continua sa deschida topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Peste 800 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Constanta deschide in continuare topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 5. 554 de cazuri noi de COVID-19, 16. 225 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 886. Capitala este urmata de judetele Prahova - 356 de cazuri noi si Brasov.

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

Catalin Cirstoveanu, ingerul Copiilor, despre cele mai emotionante momente din cariera sa. Imaginile pe care nu le poate uita niciodata

Medicul Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de Terapie Intensiva pentru nou-nascuti de la Spitalul Marie Curie, supranumit ingerul copiilor, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre cele mai emotionante momente pe care le-a trait de-a lungul carierei sale.

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Agresivitatea zodiillor este aprinsa din diverse motive, ele se manifesta diferit. Iata care sunt cele mai violente zodii si ce anunta acest horoscop. Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii Berbec Guvernat de Marte, Zeul Razboiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, intai loveste, iara poi cre explicatii. E aprig la manie, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )