Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai periculoase animale care traiesc pe teritoriul Romaniei. Cine domina disputa dintre veninosi si carnivori

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase animale care traiesc pe teritoriul Romaniei. Cine domina disputa dintre veninosi si carnivori

Desi in teorie suntem feriti de animale exotice foarte periculoase pentru oameni, in realitate pe teritoriul tarii noastre traiesc in continuare carnivore mari cum ar fi ursul si lupul), dar si serpi veninosi avem cel putin trei varietati de vipera), paianjeni letali si alte animale potential periculoase cum ar fi mistretii). continuă pe Adevărul

Playtech.ro:Messenger ti va servi cele mai enervante reclame de care nu poti scapa

Messenger urmeaza linia instituita de Facebook in ceea ce priveste sporirea agresivitatii pe partea de monetizare, asa ca ai putea primi reclame extrem de enervate, scrie Playtech. ro.

Utile: Toxiinfectia alimentara si indigestia. Cum stam departe de aceste afectiuni n vacanta; Cele mai sanatoase tipuri de carne recomandate de nutritionisti; Cum sa fii fericit: cele mai eficiente trucuri

4 alimente care afecteaza sanatatea inimii in ziua de azi, ai impresia ca orice mananci te imbolnaveste. Exista tot felul de mituri legate de alimentatia sanatoasa, iar cele mai multe dintre. Mobilier standard sau mobila la comanda? Amenajarea casei presupune timp, nervi de otel si un buget care sa poata sustine toate dorintele pe care vrei sa le pui in aplicarea. Alegerea.

FOTO Cum poate economisi un roman 60% din pretul biletelor la cele mai populare atractii turistice din Dubai

Turistii romani care vor sa mearga in Dubai au posibilitatea de a vizita cele mai atractive obiective turistice la preturi reduse, datorita unor noi facilitati puse la punct de Departamentul de Comert si Turism din Dubai.

Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Vanatorii de cascade vor fi raspatiti cu cele mai impresionante imagini daca decid sa-si puna pe lista urmatoarelor destinatii 3 obiective ce aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Afla care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora.

Revolutia preturilor la eMAG. Cele mai tari oferte la televizoare

Revolutia preturilor. Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Cele mai spectaculoase palarii de la Royal Ascot 2018

Invitatele prestigiosului eveniment Royal Ascot din Marea Britanie au impresionat prin tinute vestimentare elegante si palarii fantezie spectaculoase. Iata cateva din cele mai interesante aparitii.

Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Va prezentam zece curiozitati referitoarele la cateva dintre cele mai importante branduri din lume, fie ca e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Cele mai bizare descoperiri arheologice. Istoricii ridica si acum din umeri si sunt incapabili sa le explice in totalitate

Istoricii au fost pusi in dificultate in nenumarate randuri dupa descoperirile unor ruine apartinand unor civilizatii disparute in zorii istoriei sau a unor obiecte vechi absolut surprinzatoare gasite, de cele mai multe ori, intamplator.

Cele mai inteligente 10 animale de pe planeta. Cimpanzeii si gorilele pot invata limbajul semnelor

Foarte multe animale au abilitati pe care le intalnim doar la oameni. Printre ele se numara cimpanzeii si gorilele, care au sisteme sociale complexe si o inteligenta iesita din comun, avand abilitatea de a invata limbajul semnelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )