Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primejdii deghizate: cele mai periculoase jucarii pentru copii

Adevărul Adevărul,
Primejdii deghizate: cele mai periculoase jucarii pentru copii

Pericolele care ar putea afecta siguranta si sanatatea celor mici sunt la tot pasul, existand posibilitatea sa le intalnim si cand vine vorba de jucarii aparent inofensive. continuă pe Adevărul

Cele mai bune metode pentru a avea grija de tenul cu probleme

Daca tenul tau se confrunta in mod frecvent cu puncte negre sau pustule, este sensibil, se irita usor, atunci ar trebui sa acorzi o mai mare importanta ritualului de ingrijire a tenului. Medicii dermatologi te.

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit.

Decizie ASF: Trei membri ai conducerii Forte Asigurari au fost amendati cu 20.000 de lei si firma nu mai poate sa vanda temporar asigurarile care-i aduceau cele mai mari venituri

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aplicat amenzi de 20. 000 de lei conducerii firmei Forte Asigurari Reasigurari si i-a interzis momentan asiguratorului sa mai vanda asigurari de garantii, care-i aduceau cele mai mari venituri, pentru lipsa unui sistem adecvat de control intern asupra procesului de management al riscurilor si pentru lipsa de lichiditate. Cei trei amendati, carora li s-a retras si aprobarea pentru functiile detinute sunt: Capezzone Carmine, presedintele Consiliului de Administratie, amendat cu 10. 000 lei, Elena Grecu, directorul general amendata cu 5. 000 lei) si Burdusel Isabela - membru al Consiliului de Administratie amendata cu 5. 000 lei).

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

300 de locuri de munca sunt disponibile,miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad.

Spania: A murit Ducesa de Alba, persoana cu cele mai multe titluri nobiliare din lume

Ducesa de Alba a Spaniei, una dintre cele mai bogate aristocrate ale Europei, a murit joi, la varsta de 88 de ani, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza dailymail. co. uk. Maria del Rosario Cayetana Alfonsa.

Care sunt cele mai fericite tari din lume

Un infografic creat de MoveHub releva diferentele nivelurilor de fericire din tarile din intreaga lume. Aparent, cele mai fericite natiuni sunt situate in mare parte in Europa de Sud si America Centrala. Rusia, Statele Unite si unele parti din Africa se afla la polul opus pe axa fericirii.

Black Friday: Cele mai bune preturi la anvelope de iarna

Cu ocazia Black Friday va recomandam magazinul online cu cele mai bune preturi la anvelopele de iarna si nu numai.

Cele mai noi inventii din domeniul IT, la Bucuresti

Cele mai noi inventii in domeniul IT si medical sunt prezentate zilele acestea in Romania. Dispozitive precum mana bionica sau pancreasul artificial pot fi vazute la Bucuresti, in cadrul unei expozitii.

Utile: Ingredientul care distruge memoria si imbolnaveste inima. Afla in ce produse se gaseste din plin; Cele mai eficiente medicamente naturale anti-raceala; Sindromul picioarelor nelinistite, afectiunea care alunga somnul

Ce inseamna cand simti mirosuri care nu exista. Unele boli grave nu au manifestari foarte violente, asa cum te-ai astepta, ci se prezinta cu simptome. Sarutul intareste sanatatea partenerilor, prin schimbul de bacterii orale. Sarutul, unul dintre cele mai romantice gesturi pe care le fac indragostitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )