Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Gigantice furtuni de praf au lovit mai multe orase australiene, transformand ziua in noapte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gigantice furtuni de praf au lovit mai multe orase australiene, transformand ziua in noapte

Furtunile din centrul statului australian New South Wales au creat furtuni de praf care au transformat ziua in noapte in mai multe orase din regiune, scrie Guardian. continuă pe Hotnews

Epidemia provocata de noul virus din China trece la alt nivel: Oficial, numarul pacientilor s-a triplat, dar unii experti spun ca infectiile ar fi mult mai multe

Epidemia noului coronavirus din China s-a extins in si mai multe orase, au anuntat luni autoritatile chineze. Numarul pacientilor s-a triplat, iar o a treia persoana a murit, starnind ingrijorari privind tinerea sub control a bolii, transmite Reuters.

Trafic ingreunat pe mai multe tronsoane rutiere din judetele Brasov, Prahova si Ilfov

Un transport agabaritic ingreuneaza, luni seara, traficul rutier pe mai multe tronsoane de drum din judetele Brasov, Prahova si Ilfov.

ICCJ a admis mai multe recursuri in interesul legii, promovate de procurorul general si magistrati din Brasov

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis, luni, mai multe recursuri in interesul legii, promovate de procurorul general si magistrati din Brasov. Una dintre acestea stabileste ca amenda penala se plateste, chiar daca este dublata de inchisoare cu suspendare, relateaza News. ro.

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze .

Un tanar de 24 de ani si-a injunghiat sotia cu bestialitate. Femeia a fost agresata in trecut de mai multe ori

Victima a ajuns in stare grava la spital, cu mai multe rani in zona toracica, dupa ce a fost atacata cu un cutit de catre sotul sau.

Doi escroci au reusit sa pacaleasca mai multe firme de inchirieri auto din tara. Unul se dadea strain si inchiria masini, celalalt gasea cumparatori

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Brasov au retinut doi barbati care au inselat mai multe firme de inchirieri auto. Prejudiciul din dosarul in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la inselaciune si inselaciune se ridica la 133. 000 de lei.

ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul,.

Romanii si-au portat aproape un milion de numere de telefon in 2019: RCSRDS a castigat cele mai multe numere

In anul 2019 au fost portate 958. 821 de numere de telefon, din care 93% 895. 083) sunt numere de telefonie mobila si doar 63. 738 sunt numere de telefonie fixa, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). RCSRDS, operatorul controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a castigat cele mai multe numere atat de telefonie mobila cat si de telefonie fixa. Anul trecut, 81% din numarul de portari au fost realizate de catre persoane fizice si 19% de catre persoane juridice.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

OMV Petrom a incheiat mai multe acorduri cadru cu Rompetrol Well Services in valoare totala de 23,48 milioane euro

Rompetrol Well Services a incheiat acorduri cadru cu o durata de patru ani cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, al caror obiect este prestarea de servicii de cimentare, in valoare cumulata de 23,48 milioane euro, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), relateaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )