Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cele mai populare destinatii de vacanta din lume, conform TripAdvisor, si care este cea mai putin costisitoare luna in care sa le vizitati

Adevărul Adevărul,
Cele mai populare destinatii de vacanta din lume, conform TripAdvisor, si care este cea mai putin costisitoare luna in care sa le vizitati

In asteptarea concediului de vara, cei mai multi pasionati de turism se gandesc deja unde sa mearga anul acesta. Pentru nehotarati, TripAdvisor a facut lista celor mai populare destinatii din lume. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai populare destinatii turistice, pusa la pamant. Oamenii se simt ca in perioada comunismului. Sa continuam sa reducem consumul!

Africa de Sud a anuntat ca seceta din Cape Town este un dezastru national si afecteaza grav trei dintre cele noua provincii ale tarii. Guvernul a facut anuntul dupa ce a reevaluat amploarea si severitatea.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

Judetul cu cele mai mici pensii din Romania. Batranii traiesc aici doar din mila copiilor

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la.

Drama batranilor din judetul cu cele mai mici pensii din tara. Multi au muncit o viata la CAP, iar acum abia au bani de medicamente

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la faurirea socialismului, in agricultura, acestia au pensia minim social garantata. Majoritatea abia daca pot sa-si plateasca medicamentele si traiesc din mila copiilor si vecinilor.

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Cel mai capabil Mercedes SLK roadster de off-road din lume, SCOS LA VANZARE in Romania! Pretul este SURPRINZATOR DE MIC (FOTO)

Mercedes-Benz SLK: Un sofer din Harghita a scos la vanzare un Mercedes-Benz SLK din 2004. Adica primul roadster din lume cu plafon rigid rabatabil, care la vremea sa a fost o revelatie. O masina destinata.

Cea mai sexy femeie din lume s-a dezbracat in luna de miere si s-a expus pe Instagram

Emily Ratajkowski, caci despre ea este vorba, si-a incantat cei aproape 17 milioane de followersi de pe Instagram, cu cateva poze incendiare din proaspat incheiata sa luna de miere.

Eurostat: Bulgaria si Romnia, cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din UE -*- Eurostat: Bulgaria si Romnia, cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din UE

Bulgaria si Romania au inregistrat in 2017 cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din Uniunea Europeana, cele mai ridicate fiind in Luxemburg, Danemarca si Belgia, potrivit datelor publicate joi de biroul european de statistica, Eurostat, citat de News. ro.

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )