Libnet.ro
UNICEF

10:00

Una dintre cele mai populare destinatii turistice, pusa la pamant. Oamenii se simt ca in perioada comunismului. Sa continuam sa reducem consumul!

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai populare destinatii turistice, pusa la pamant. Oamenii se simt ca in perioada comunismului. Sa continuam sa reducem consumul!

Africa de Sud a anuntat ca seceta din Cape Town este un dezastru national si afecteaza grav trei dintre cele noua provincii ale tarii. Guvernul a facut anuntul dupa ce a reevaluat amploarea si severitatea. continuă pe Antena3

Cele mai populare destinatii de vacanta din lume, conform TripAdvisor, si care este cea mai putin costisitoare luna in care sa le vizitati

In asteptarea concediului de vara, cei mai multi pasionati de turism se gandesc deja unde sa mearga anul acesta. Pentru nehotarati, TripAdvisor a facut lista celor mai populare destinatii din lume.

Mi-au amenintat parintii cu moartea! Momente terifiante traite de una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii la turneul de la Miami

Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul II al turneului de la Miami, dar daneza a trait momente infioratoare, pe care le-a povestit dupa meci.

ALERTA TERORISTA! Atac cu bomba in UNUL DINTRE CELE MAI POPULATE ORASE! BILANT de ultim moment al victimilor (FOTO)

Atac cu bomba in orasul Alexandria din Egipt. O explozie s-a auzit in apropierea unui hotel. Presa locala arata ca cel putin o persoana a fost ucisa si alte patru au fost ranite dupa explozie, scrie.

VIDEO Cum a luat Turda fata unor orase precum Manchester si Milano. Planul de transformare a oraselului intr-unul dintre cele mai moderne din Europa

Autobuze electrice, e-ticketing, bike-sharing, park ride, statii de incarcare electrica, monitorizare inteligenta a traficului sunt cateva dintre elementele incluse in Planul de Mobilitate Urbana a municipiului Turda cu care localitatea a castigat o competitie puternica organizata de Comisia Europeana. Singura problema este ca aceste prevederi sunt pe hartie, infrastructura Turzii fiind praf la momentul actual.

Vacanta pe cont propriu: destinatii sigure in care e mai ieftin sa calatoresti singur

Calatoriile de unul singur sunt considerate una dintre cele mai importante tendinte de calatorie in 2018. Numarul persoanelor care aleg o astfel de experienta pare sa creasca de la an la an. Cautarile de tipul cele mai bune locuri pentru femeile care calatoresc singure, cele mai bune tari pentru calatorii de unul singur sau cele mai bune destinatii de calatorit singur au crescut in ultimul an cu aproximativ 50-80% .

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de inginerie in Romania

Serviciul de muzica prin streaming Pandora, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din lume, a cumparat AdsWizz, o companie specializata in publicitate digitala audio cu centrul principal de inginerie in Bucuresti, intr-o tranzactie evaluata la 145 milioane de dolari.

Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de inginerie in Romania -*- Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de ingin

Serviciul de muzica prin streaming Pandora, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din lume, a cumparat AdsWizz, o companie specializata in publicitate digitala audio cu centrul principal de inginerie in Bucuresti, intr-o tranzactie evaluata la 145 milioane de dolari.

Cel mai lung studiu Harvard privind viata de adult dezvaluie cum putem fi mai fericiti simai sanatosi

Una dintre cele mai lungi cercetari Harvard privind premisele fericirii si ale sanatatii scoate la iveala importanta relatiilor sociale. Conform acestora, singuratatea este cel mai mare dusman al sanatatii mintale.

Judetul cu cele mai mici pensii din Romania. Batranii traiesc aici doar din mila copiilor

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )