Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Adevărul Adevărul,
Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. continuă pe Adevărul

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Bjork, top 15 cele mai ciudate aparitii!

Este una dintre cele mai nonconformiste artiste ale tuturor timpurilor, optand adesea pentru tinute care socheaza audienta. Iata cele mai ciudate aparitii ale lui Bjork! .

Cele mai bune hoteluri din Antalya

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Turcia e una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani. Unele dintre cele mai apreciate hoteluri se afla in statiunile din Antalya, atat prin prisma preturilor accesibile, cat si a conditiilor oferite turistilor. Antalya ofera hoteluri de o calitate superioara, curse charter si garantia unui sejur cu o vreme excelenta.

Care este poporul european cu cele mai sanatoase inimi

Francezii se afla pe primul loc in topul europenilor cu cele mai putine cazuri de decese cauzate de bolile de inima, conform unui studiu recent,desi o alta cercetare arata ca sunt printre popoarele care fac cele mai multe excese, conform euractiv. com.

Cand gasesti cele mai ieftine bilete de avion

In decursul timpului s-au facut nenumarate statistici si studii pentru a descoperi cand gasesti cele mai ieftine bilete de avion. Ei bine, se pare ca momentul perfect este cu 24 de sapatamani inainte de a pleca in calatorie, insa pretul biletelor variaza si in functie de zilele saptamanii.

FOTO. Un fotograf elvetian a creat cele mai inedite iluzii optice pentru un proiect antidrog

Cu totii am vazut iluzii optice pana acum, dar creatiile fotografului Erik Johansson sunt cu adevarat uluitoare. El ilustreaza in imagini cele mai reale iluzii optice, scrie site-ul Boredpanda. com.

Oscar 2015: cele mai frumoase rochii de la spate!

Marion Cotillard, Lupita Nyongo, Naomi Watts si Karolina Kurkova sunt vedetele care au impresionat cu tinutele lor pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta, in special atunci cand au fost privite de la spate! .

Nume romanesti pentru caini: cele mai populare alegeri

Daca numele straine si exotice pentru patrupede au devenit foarte populare la noi in urma cu cativa ani, cele traditionale sunt acum din nou la moda. Va prezentam cele mai cautate nume romanesti pentru caini.

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

FOTOGALERIE Premiile Oscar 2015: cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu

Gala celei de-a 87-a editii a Premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film a avut loc la Dolby Theater din Los Angeles. Invitatii au defilat timp de doua ore pe covorul rosu si au pozat in fata sutelor de fotografi acreditati la eveniment. Anul acesta, maestrul de ceremonii a fost actorul american Neil Patrick Harris. Intra in articol pentru a vedea cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )