Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este poporul european cu cele mai sanatoase inimi

România Liberă România Liberă,
Care este poporul european cu cele mai sanatoase inimi

Francezii se afla pe primul loc in topul europenilor cu cele mai putine cazuri de decese cauzate de bolile de inima, conform unui studiu recent,desi o alta cercetare arata ca sunt printre popoarele care fac cele mai multe excese, conform euractiv. com. continuă pe România Liberă

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la.

Bjork, top 15 cele mai ciudate aparitii!

Este una dintre cele mai nonconformiste artiste ale tuturor timpurilor, optand adesea pentru tinute care socheaza audienta. Iata cele mai ciudate aparitii ale lui Bjork! .

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Cand gasesti cele mai ieftine bilete de avion

In decursul timpului s-au facut nenumarate statistici si studii pentru a descoperi cand gasesti cele mai ieftine bilete de avion. Ei bine, se pare ca momentul perfect este cu 24 de sapatamani inainte de a pleca in calatorie, insa pretul biletelor variaza si in functie de zilele saptamanii.

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

Cele mai puternice sisteme de armament ale Federatiei Ruse

Numerosi oficiali europeni, dar si de peste Ocean vorbesc in ultima perioada despre un posibil atac armat al Rusiei asupra unor tari din estul Europei. Acest avertisment ne aduce aminte, inevitabil, ca Moscova este inca detinatoarea uneia dintre cele mai puternice armate din lume.

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici.

Cele mai bune browsere pentru Android: 6 aplicatii ca sa navighezi bine pe Internet

Cele mai bune browsere Android inseamnaun numar de posibilitati interesante, iar mai jos aveti sase astfel de aplicatii care usureaza navigarea pe internet. Google Play Store are peste un milion de aplicatii disponibile, dar in ciuda numarului si a diversitatii de acolo, exista o categorie care iese in evidenta: cea a browserelor. Dupa cele de [].

Oscar 2015: cele mai frumoase rochii de la spate!

Marion Cotillard, Lupita Nyongo, Naomi Watts si Karolina Kurkova sunt vedetele care au impresionat cu tinutele lor pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta, in special atunci cand au fost privite de la spate! .

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )