Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai puternice 10 tari din lume (raport)

Hotnews Hotnews,
 Cele mai puternice 10 tari din lume (raport)

Romania figureaza pe pozitia 49 din 80 de state luate in calcul. Indexul se calculeaza complex, tine cont de prezenta economica a tarii, de cea militara, de fluxurile migratorii, dar si de indicatori privind turismul, dezvoltarea ITC si multe alte criterii. In final, se pondereaza fiecare indicator si rezulta un indice global dupa care spaniolii de la Elcano Royal Institute publica anual clasamentul celor mai puternice state. In editia din 2015, primele 3 locuri sunt ocupate de SUA, Marea Britanie si Germania. China e pe locul al patrulea, iar rusii sunt pe pozitia a sasea. continuă pe Hotnews

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Concursul SAIL Amsterdam 2015, care se desfasoara in perioada 19-23 august, aduna odata la cinci ani cele mai spectaculoase nave, scrie site-ul wherecoolthingshappen. com. De la prima sa editie, in 1975, SAIL Amsterdam a ajuns acum sa fie unul dintre cele mai mari evenimente publice organizate in Olanda si cel mai important spectacol naval din lume. Astfel, saptamana aceasta, peste 600 de nave vor naviga din Marea Nordului spre portul din Amsterdam, printre acestea se vor afla si replici ale unor vase istorice.

Cele mai puternice sucuri-detergent, perfecte pentru curatarea grasimilor si intarirea sistemului imunitar

Sucurile din fructe si legume proaspete potolesc setea, hidrateaza organismul si protejeaza impotriva microbilor. in plus, pot fi folosite in curele de slabire pentru ca topesc rapid grasimile.

FOTO: Cum arata topul celor mai elegante personalitati regale din lume

Printesa mostenitoare a Danemarcei a fost desemnata cea mai eleganta tanara personalitate regala, potrivit unui sondaj realizat de revista britanica Hello!.

Detalii despre viata angajatelor care lucreaza in bordelurile legale din SUA: cele mai scurte partide de sex, regulile pe care le respecta si de ce apeleaza si femeile la serviciile lor

O tanara care lucreaza in industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvaluit amanunte despre sumele pe care angajatele reusesc sa le castige practicand cea mai veche meserie din lume, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte.

Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, urmati de cei din Columbia, in timp ce sud-coreenii si britanicii sunt cei mai nefericiti.

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii. Lingvistii: Limba romana a ajuns sa fie vorbita absolut intamplator

Romanii vorbesc limba romana absolut intamplator, este de parere profesorul Nicolae Bozbici, care crede ca cele mai multe greseli de exprimare sunt facute fie din cauza necunoasterii gramaticii, fie din cauza neatentiei.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )