Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cele mai puternice ligi din Europa te asteapta la eFortuna

Online Sport Online Sport,
Cele mai puternice ligi din Europa te asteapta la eFortuna

Esti innebunit dupa meciurile din Premier League? Nu pierzi niciun joc din Serie A? Stai mereu cu ochii pe vedetele din La Liga? Atunci nu mai astepta! Deschide-ti un cont laefortuna. ro, depune si plaseaza pariuri pe cele mai puternice campionate ale Europei! . continuă pe Online Sport

Cele mai puternice ligi din Europa te asteapta la eFortuna

Esti innebunit dupa meciurile din Premier League? Nu pierzi niciun joc din Serie A? Stai mereu cu ochii pe vedetele din La Liga? Atunci nu mai astepta! Deschide-ti un cont laefortuna. ro, depune si plaseaza pariuri pe cele mai puternice campionate ale Europei! .

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, test drive cu unul dintre cele mai puternice sedanuri din lume

Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul fostului 159 a fost adus pe circuitul de viteza de la Motorpark Adancata pentru a putea fi condus sportiv, intrucat acesta reprezinta cel mai bun mod de a face cunostiinta cu unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume.

Cele mai puternice teatre din tara vin sa joace la Arad. Vor fi noua zile pline

Portile celebrului Festival International de Teatru Clasic Arad se vor deschide maine si asa vor ramane timp de 9 zile. Piese celebre, puse in scena de regizori romani celebri si jucate de actori de nota zece se afla in oferta organizatorilor festivalului, dominat ce-i drept in acest an de umbra lui Shakespeare.

The Most Office: Cine este compania cu cele mai spectaculoase birouri din Romania

Compania Betfair Development Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a castigat Marele Premiu The Most Office si si-a adjudecat inca doua premii: Popular Award si Young Spirit Award.

Imaginile mute care vorbesc. Cele mai socante fotografii din istoria omenirii (FOTO)

Fotografiile sunt dovada unor intamplari care au avut loc si care, poate, ne-au marcat intr-un anume fel. Fie ca este vorba despre oameni, despre amintiri sau emotii, pozele au tendinta de a.

Un an de la atentatele de la Paris: Cele mai sangeroase atacuri teroriste din istorie (VIDEO)

In urma cu un an, pe 13 noiembrie, Parisul era lovit de cele mai sangeroase atacuri din istorie. Cel putin noua jihadisti au fost implicati in atacurile care s-au soldat cu 130 de morti si sute.

Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonisti sunt rusi. Va prezentam o colectie de glume pe aceasta tema.

Cele mai bune destinatii turistice pentru gurmanzi

Bangladesh, Japonia, Italia si Filipine sunt patru dintre tarile cu cele mai interesante si bune preparate din lume, acestea fiind puncte de bifat pe harta gurmanzilor.

No Mans Land, una din cele mai premiate povesti ale cinematografului, din 12 noiembrie, pe scena TNB! (P)

Intr-o lume macinata de terorism si razboaie, condusa de organizatii globale si dependenta de mass-media, Teatrul National din Bucuresti aduce in scena, cu o redutabila echipa de creatori, una din cele mai premiate povesti ale cinematografului contemporan, No Mans Land de Danis Tanovic.

Cele mai vestite femei fatale. Personajele care au cutremurat lumea antica prin dezastrele si tragediile provocate

Elena din Troia, tanara pentru care s-a purtat un razboi nimicitor, Medeea, vrajitoarea care si-a ucis fratele si copiii, si Salome, printesa care a cerut pe tava capul lui Ioan Botezatorul, se numara printre femeile fatale amintite in marturiile pastrate din cele mai vechi timpuri. Si alte personaje feminine au devenit legendare pentru tragediile pe care le-au provocat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )