Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai puternice zodii:5 castigatori alesi de astre

Adevărul Adevărul,
Cele mai puternice zodii:5 castigatori alesi de astre

Cele mai puternice zodii. Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cinci dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit in fata obstacolelor, care se ridica indiferent de cat de grele ar fi loviturile vietii, chiar daca nu intotdeauna joaca corect. continuă pe Adevărul

Cele mai mincinoase zodii

Astrologii au analizat care sunt cele mai mincinoase zodii, dar si cele care spun mai mult adevarul, precum si motivele pentru care nu mint.

6 albe, 6 negre: cele mai bune si cele mai rele zodii la femei

Cele mai rele femei dupa zodie. Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influentate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea sotului. O influenta destul de mare o au si astrele, care au un cuvant serios de spus, potrivit astrologilor, cand vine vorba de personalitatea unei persoane.

Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Atacul armat din Paris, Franta, a lasat in urma 12 cadavre si o lume care cauta linia intre libertatea de exprimare si abuzul in numele religiei si credintei. Oamenii, mai mult sau mai putin influenti, si-au aratat pe Internet sustinerea fata de atacul din Franta. Jurnalistii si caricaritaristii din intreaga lume au reactionat in propriile [].

6 albe, 6 negre: Cele mai rele femei dupa zodie

Cele mai rele femei dupa zodie. Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influentate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea sotului. O influenta destul de mare o au si astrele, care au un cuvant serios de spus, potrivit astrologilor, cand vine vorba de personalitatea unei persoane.

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Cele mai bune diete in 2015: DASH, TLC si Mayo Clinic, in top trei cele mai eficiente cure de slabire

Cele mai bune diete in 2015. Dieta DASH este considerata cea mai buna dieta din lume, pentru al cincilea an consecutiv. Dash este un regim alimentar bogat in legume, cereale integrale si produse lactate si continut scazut de grasimi, care determina o scadere a tensiunii arteriale fara administrarea de medicamente.

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii.

Cele mai urmarite filme la TV in 2014

Primele doua fime din seria Singur Acasa si renumita pelicula Nea Marin Miliardar sunt cele mai urmarite filme in anul 2014 la televiziunile din Romania. Iata la ce s-au uitat cei mai multi romani anul trecut.

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )