Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai rare diamante din lume isi dezvaluie secretele

Playtech Playtech,
Cele mai rare diamante din lume isi dezvaluie secretele

Diamantele albastre sunt cele mai rare diamante din lume, iar oamenii de stiinta nu inteleg absolut totul despre ele. Desi majoritatea sunt transparente, diamantele au culori diverse si, asa cum te-ai astepta, unele sunt mai frecvente decat altele. Cele mai rare sunt diamantele albastre: unul din 200. 000 de diamante are culoarea albastra. Oamenii de stiinta []. continuă pe Playtech

HOROSCOP: Ele sunt cele mai periculoase femei din zodiac

Exista cateva zodii care sunt in stare de orice atunci cand isi doresc cu tarie un anumit lucru, chiar si sa tradeze. Daca vrei o prietenie adevarata, atunci evita persoanele nascute sub aceste semne!.

Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Se pare ca orgoliul nu e conditionat numai de varsta, experienta de viata sau personalitate, ci si de zodia in care te-ai nascut. Leu Nimeni nu are mai multa mandrie decat femeia Leu! Aceasta.

Formula 1: Daniel Ricciardo va concura pentru Renault din 2019 - A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea

In prezent la austriecii de la Red Bull, Daniel Ricciardo va concura din sezonul viitor pentru echipa Renault. intelegerea dintre pilotul australian de Formula 1 si constructorul francez este valabila pe o perioada de doi ani, a anuntat renaultsport. com.

Horoscop. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Orgoliul exista sub diferite forme. Exista un orgoliu care este doar despre a te iubi pe tine insati si a te accepta asa cum esti. Leu - Are standarde extrem de inalte atunci cand vine vorba de felul in.

Fabrica Letea din Bacau isi vinde ultimele active

Fabrica de hartie Letea din Bacau isi va scoate la vanzare, in toamna, ultimele cladiri, terenuri si masini, dar pretul de pornire nu a fost inca stabilit si nici data la care va avea loc licitatia, a anuntat joi, lichidatorul judiciar Sierra Quadrant. Fabrica de hartie Letea, una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania, a fost infiintata in urma cu 140 de ani, printr-o decizie a guvernului condus de Ion C. Bratianu.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

Spartan Race, cea mai populara cursa cu obstacole din lume, in weekend in Poiana Brasov

Cea mai populara cursa de obstacole din lume si unul dintre cele mai mari braduri Lifestyle, Spartan Race, ajunge si in Romania, la Poiana Brasov, pe data de 4-5 august 2018.

Wall Street:Apple inchide n crestere si devine prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa/ TOP 10 cele mai scumpe companii

Apple a inchis in crestere sesiunea bursiera de joi de la New York ajungand la 1. 001,7 miliarde de dolari devenind astfel prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit AFP. Dow Jones a cotinuat sa scada -0,03%), dar Nasdaq, impulsionat de Apple, a cunoscut o noua zi de crestere 1,24%).

FOTO Spectacolul unic al tomatelor. Festivalul creat special pentru salvarea rosiilor vechi romanesti si aducerea in tara a celor mai gustoase soiuri din lume

Reprezentantii Statiunii de Cercetare din Buzau au un proiect pentru salvarea soiurilor romanesti de tomate aducerea in Romania a varietatilor celor mai gustoase si productive din lume. Au lansat un festival international dedicat reginei legumelor, tomata, la care producatori din toata tara si strainatate fac schimb de experienta si de produse. O suta de legumicultori au fost prezenti la prima editie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )