Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai recente modele auto venite de la Paris va asteapta la SAB 2014

Auto Ro Auto Ro,
Cele mai recente modele auto venite de la Paris va asteapta la SAB 2014

In aceasta toamna, in perioada 23 Octombrie 2 Noiembrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014. Evenimentul implineste anul acesta 21 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa. continuă pe Auto Ro

Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris va asteapta la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014

In aceasta toamna, in perioada 23 Octombrie 2 Noiembrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014. Evenimentul implineste anul acesta 21 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa.

Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris va asteapta la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014!

In aceasta toamna, in perioada 23 Octombrie 2 Noiembrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014. Evenimentul implineste anul acesta 21 de ani.

Noi dosare anticoruptie. Cine sunt parlamentarii, clericii, baronii locali si fostii ministri din cele mai recente dosare de coruptie monitorizate de HotNews.ro

Mega-dosarul Retrocedarilor cu Viorel Hrebenciuc in prim plan, dosarul Microsoft - Investigatia mamut cu 9 fosti ministri anchetati, dosarul lui Nicusor Constantinescu, fugit in SUA si cu mandat international de arest pe sau ancheta privind presupusul trafic de influenta din biroul oval al premierului Ponta baronul de Mehedinti, Adrian Duicu si - acestea sunt cateva dintre cele opt noi dosare de mare coruptie monitorizate de HotNews. ro in sectiunea Anticoruptie. Vezi in sectiunea Anticoruptie toate cele 41 de dosare monitorizate, vezi cine pentru ce este judecat, cate dosare s-au blocat la parchet si cate sute si mii de zile intarziere au adunat unele dosare.

Datele privind cazurile de Ebola sunt subevaluate in cele mai afectate tari. Numarul victimelor ar putea fi mult mai mare

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indicat marti ca datele statistice referitoare la cazurile de Ebola in cele mai afectate trei tari Sierra Leone, Guineea si Liberia) sunt subevaluate, relateaza.

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!.

Piata auto la 9 luni: Romania, printre cele mai mari cresteri din UE

Piata auto din UE a crescut pentru a treisprezecea luna consecutiv, in septembrie. Romania ocupa un loc fruntas, cu o crestere de 25,5% in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara a anului trecut.

Deloitte: Romania ocupa locul al treilea in regiune in randul tarilor cu cele mai dinamice companii din ITC

Romania ocupa pozitia a treia in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2014, cu sase companii in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute in perioada 2009 2013, fiind surclasata.

Top 5 cele mai prietenoase orase din lume

Un zambet calduros din partea unei persoane de pe strada sau un salut voios din partea alteia la intrarea intr-un local te fac sa te simti mai aproape de casa atunci cand te afli printre straini.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )