Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai sarace state UE vor sa adere la zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai sarace state UE vor sa adere la zona euro

Romania a anuntat ca isi va prezenta strategia de aderare pana la finalul acestui an Cele mai sarace state membre ale Uniunii Europene si-au propus sa adere la zona euro, informeaza Bloomberg. Ultima este tara noastra, care, saptamana trecuta, a anuntat ca isi va prezenta strategia pana la sfarsitul anului, readucand in prim-plan o idee din 2015. Romania se alatura, astfel, Bulgariei si Croatiei, in cautarea unei cai care sa duca la aderarea la zona monedei unice. continuă pe Ziarul Bursa

Bloomberg: Cele mai sarace tari din UE, printre care si Romnia, vor acum sa intre si ele n zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana isi doresc acum sa adere la zona euro, scrie publicatia financiara Bloomberg.

Bloomberg: Cele mai sarace state UE, Romania, Bulgaria si Croatia, aspira la zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, Romania Bulgaria si Croatia, au in plan adoptarea monedei euro. Cel mai recent anunt vine din partea Romaniei, care a anuntat saptamana trecuta ca va prezenta o strategie in acest sens pana la sfarsitul anului, reluand o idee din 2015, scrie Bloomberg.

Cresterea economica incetineste sensibil in primul trimestru, atat in zona euro cat si in UE

Cresterea economica in zona euro a incetinit puternic in primul trimestru, PIB-ul progresand cu 0,4% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat marti biroul european pentru statistica Eurostat, confirmand astfel o prima estimare, scrie AFP.

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Cele mai ieftine orase europene pentru o escapada de weekend FOTO

Site-ul Post Office Tavel Money a lansat cel mai recent City Cost Barometer, care arata orasele cele mai accesibile pentru un city break in Europa.

Cele mai frecvente greseli comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Este posibil ca de vina sa fii chiar tu. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. O treime dintre femeile active din.

Rochii pentru domnisoarele de onoare. Cele mai cautate 10 modele!

Zilele in care domnisoarele de onoare trebuiau sa fie imbracate identic au trecut de mult. De acum, puteti fi creative si purta ce va place si ce doriti la nuntile in care aveti aceasta responsabilitate. Noi v-am pregatit cateva sugestii, in caz ca sunteti in pana de inspiratie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )