Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai scumpe cadouri de Martisor

Hotnews Hotnews,
 Cele mai scumpe cadouri de Martisor

Se gasesc marti si joi, pe 23 si 25 februarie, in cadrul Licitatiei de Martisor Bijuterii, Pietre si Mineralogie. Doua zile pentru a alege cadoul perfect pentru Ea, dintr-o colectie impresionanta de aproximativ 400 de bijuterii exclusiviste, vintage sau contemporane inele, cercei, bratari din aur decorati cu diamante sau chiar diamante libere. continuă pe Hotnews

Secretul celei mai scumpe cafele din lume. De ce costa 1.000 $ o singura punga

Cafeaua a devenit un obicei, a creat o dependenta si care, recunoastem cu totii, are numeroase beneficii: ne trezeste imediat si ne da ceva energie. Ea are un efect antiinflamator dovedit, ofera o crestere de memorie pe termen scurt si poate preveni declinul cognitiv. Alegerea ei se face in functie de gusturi, sensibilitati si buzunar.

Horoscop. Cele mai sanatoase zodii, ei sunt cei mai puternici nativi

Te-ai gandit vreodata care sunt cele mai sanatoase zodii? Da, ei sunt cei mai puternici nativi ai horoscopului. Specialistii spun la ce boli suntem predispusi in functie de zodie. Cele mai sanatoase zodii, ei sunt cei mai puternici nativi Ti se intampla sa te trezesti dimineata, din neant, si sa te doara spatele? Sau atunci .

Presedintele INS: in noiembrie si decembrie 2020 s-au inregistrat cele mai multe decese de la al Doilea Razboi Mondial incoace

In 2020 a avut loc o crestere exploziva a numarului de decese in raport cu 2019, excedentul fiind de peste 36. in noiembrie si decembrie 2020 s-au inregistrat unele din cele mai mari valori lunare privind decesele de la al Doilea Razboi Mondial incoace, a spus marti Tudorel Andrei, presedintele Institutului National de Statistica in cadrul unei conferinte online. Un alt lucru de semnalat, a mai adaugat seful Statisticii, este ca in noiembrie 2020 s-a inregistrat una dintre cele mai mari diferente dintre numarul de decese si cel al nasterilor din Romania. Numarul deceselor a fost de peste 36. 000 iar nasterile au depasit cu putin 16. Acesta e un factor foarte important care va duce in scurt timp la diminuarea populatiei rezidente a tarii, a precizat Andrei.

INS: in anul 2020, lucrarile de constructii au crescut fata de anul 2019 cu aproape 16%. Cele mai mari cresteri s-au inregistrat la lucrarile de reparatii capitale (+46,0%)

Volumul total al lucrarilor de constructii a crescut cu 15,9%. La o privire mai atenta datele arata ca cele mai mari cresteri s-au inregistrat la lucrarile de reparatii capitale +46,0%), lucrarile de intretinere si reparatii curente +24,4%) si la constructiile noi +9,3%). Pe obiecte de constructii au avut loc cresteri astfel: constructii ingineresti +18,5%), cladirile rezidentiale +17,8%) si la cladirile nerezidentiale +10,9%). Potrivit metodologiei INS, constructiile ingineresti sunt cele care nu indeplinesc caracteristicile de cladiri si au ca scop crearea conditiilor pentru realizarea activitatilor de productie sau a celor social-culturale drumuri, cai ferate, poduri, aeroporturi, stadioane etc.

Vaccinul anti-COVID care a inregistrat cele mai multe reactii adverse. Datele prezentate de dr. Valeriu Gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a spus, marti, ca potrivit datelor statistice din tara noastra, cele mai multe reactii adverse le-au inregistrat romanii care s-au imunizat cu doze de la Pfizer.

Galati, municipiul cu cele mai multe puncte de incarcare a masinilor electrice

71 de puncte de incarcare a masinilor electrice, dintre care 15 au fost inaugurate doar in ultimele zile. Este cifra la care a ajuns municipiul Galati devenind astfel orasul cu cele mai multe puncte de incarcare a masinilor electrice.

Romanii produc cele mai putine deseuri municipale din Uniunea Europeana

O persoana din Uniunea Europeana a produs, in medie, o cantitate de 502 kilograme de deseuri municipale in 2019, cele mai bune performante la acest capitol fiind inregistrate de Romania, cu 280 kilograme de deseuri municipalelocuitor, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres.

Numerologie: care sunt cele mai norocoase zile din an, care e cea mai buna zi din luna si cum iti calculezi cifra destinului

Numerologia poate prezice multe evenimente din viata, spun cei initiati in tainele numerelor. Asta inseamna ca numerologia ne poate spune cand sunt zile nefaste, dar si cand sunt cele mai norocoase zile din an.

Cele mai multe cazuri noi de infectare au fost in Bucuresti, Timis, Brasov si Maramures

Cele mai multe cazuri de infectare din ultimele 24 de ore au fost in Capitala 493), Timis 193) si Brasov174). De asemenea, in Maramures s-au descoperit peste 100 de noi infectii. La polul opus al clasamentului se afla Covasna, Mehedinti si Teleorman, arata datele publicate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Vacantele romanilor in pandemie: Cele mai multe calatorii externe au fost in Grecia si Turcia

Cele mai multe vacante in strainatate ale romanilor in 2020 au fost in Grecia si Turcia si doar 8% dintre calatorii au avut ca destinatii zone mai indepartate precum Bali, Zanzibar, Maldive sau Mexic, se arata intr-un studiu citat de Agerpres. Romanii au descoperit in tara lor, in anul pandemic 2020, zone de vacanta despre care nici nu stiau ca exista. Au vizitat Ciungetu Malaia din judetul Valcea, Colibita din judetul Bistrita Nasaud, plaja Cochilia din Tuzla ori barajul de la Stanca Costesti, dar si Grecia, Turcia - principalele destinatii externe ale anului trecut, se arata in studiul care analizeaza perceptia romanilor fata de calatorii in anul pandemic 2020, realizat de agentia organizatoare Hello Holidays in luna ianuarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )