Libnet.ro
UNICEF

06:45

Secretul celei mai scumpe cafele din lume. De ce costa 1.000 $ o singura punga

Playtech Playtech,
Secretul celei mai scumpe cafele din lume. De ce costa 1.000 $ o singura punga

Cafeaua a devenit un obicei, a creat o dependenta si care, recunoastem cu totii, are numeroase beneficii: ne trezeste imediat si ne da ceva energie. Ea are un efect antiinflamator dovedit, ofera o crestere de memorie pe termen scurt si poate preveni declinul cognitiv. Alegerea ei se face in functie de gusturi, sensibilitati si buzunar. continuă pe Playtech

Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume. Ce avere are fondatorul Amazon

Jeff Bezos l-a detronat pe Elon Musk in topul celor mai bogati oameni din lume. Fondatorul Amazon a reusit performanta marti, dupa ce actiunile Tesla au scazut cu 2,4%. Astfel, averea lui Musk a scazut cu 4,5 mi.

Halep are un munte de urcat: De ce Simona se afla in fata celei mai mari provocari din cariera

Halep o va infrunta, astazi ora 10. 00, Eurosport), pe Serena Williams in sferturile Australian Open. Si, la cum arata tabloul in acest moment, constanteanca va avea de parcurs cel mai greu drum pe care l-a avut vreodata, in tentativa de a cuceri un trofeu major.

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

Jeff Bezos l-a depasit pe Elon Musk si a redevenit cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, si-a recastigat titlul de cel mai bogat om din lume punand capat perioadei de aproximativ sase saptamani in care CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk s-a aflat in fruntea clasamentului celor mai instarite persoane ale planetei, relateaza CNN.

Jeff Bezos redevine cel mai bogat om din lume. Suma uriasa pierduta de Elon Musk care i-a furat prima pozitie in top

Jeff Bezos, fondatorul Amazon a redevenit cel mai bogat om din lume, dupa ce suprematia lui Elon Musk s-a incheiat brusc din cauza fluctuatiilor bursiere de marti, informeaza CNN.

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Infotrafic anunta ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor, Alba, Maramures, Satu Mare, Mures, Iasi si Suceava

Centrul Infotrafic anunta, duminica dimineata, ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor, Alba, Maramures, Satu Mare, Mures, Iasi si Suceava, traficul rutier nefiind afectat, potrivit News. ro. in judetul Botosani, in continuare este restrictie de tonaj pe DN 29, DN 29 A si DN 24 C. La aceasta ora, se semnaleaza ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor DN 75 Magura-Vartop), Alba DN 75 Scarisoara-Vartop), Maramures, Satu Mare DN 19, DN 19A), Mures, Iasi si Suceava, insa nu este afectat traficul rutier, a transmis, duminica dimineata, Centrul Infotrafic. Sursa citata a precizat ca pe autostrazile A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si A4 Ovidiu-Agigea, circulatia se desfasoara in conditiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.

Cele mai scumpe cadouri de Martisor

Se gasesc marti si joi, pe 23 si 25 februarie, in cadrul Licitatiei de Martisor Bijuterii, Pietre si Mineralogie. Doua zile pentru a alege cadoul perfect pentru Ea, dintr-o colectie impresionanta de aproximativ 400 de bijuterii exclusiviste, vintage sau contemporane inele, cercei, bratari din aur decorati cu diamante sau chiar diamante libere.

EUROSTAT: Romania, Cehia, Croatia si Ungaria, cea mai mare crestere din UE a cumparaturilor online

Shopping-ul online continua sa se extinda la nivelul UE, iar in ultimii cinci ani cea mai mare crestere a cumparaturilor online in randul utilizatorilor de internet a fost inregistrata in Romania 27 puncte procentuale - pp), Cehia si Croatia ambele cu 25 pp) si Ungaria 23 pp), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Serena Williams, pusa pe glume dupa victoria in fata Simonei Halep: Nu m-am mai simtit asa din vara lui 1926! (VIDEO)

Serena Williams a fost pusa pe glume in conferinta de presa de dupa victoria in fata Simonei Halep, din sferturile Australian Open. La intrebarile jurnalistilor, americanca a spus ca nu s-a mai simtit atat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )