Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Hotnews Hotnews,
 Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Paris a ajuns pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume, impartind aceasta pozitie cu Singapore si Hong Kong. Este pentru prima oara cand trei mari metropole se situeaza pe primul loc, relateaza BBC News, citand un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, care compara preturile din 133 de orase. continuă pe Hotnews

Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o.

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

Guvernul SUA si Intel colaboreaza la proiectarea celui mai rapid computer din lume

Un grup condus de guvernul Statelor Unite colaboreaza cu producatorul de cipuri Intel si compania Cray pentru dezvoltarea si construirea celui mai rapid coputer din lume.

Cele mai scumpe orase ale lumii sau cat de bogata a ajuns Asia

Singapore ramane cel mai scump oras al lumii, in care putini si-ar permite sa traiasca, dar sunt altele care vin tare din urma. Potrivit unui clasament realizat de The Economist Intelligence Unit si citat de Bloomberg, Singapore ramane cel mai scump oras al lumii. Gratie investitiilor in cercetare si dezvoltare, orasul este considerat unul smart, [] .

PRESA INTERNATIONALA DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Cea mai mica autostrada din lume face de rusine o natiune

Presa internationala a relatat pe larg despre protestul de ieri din Romania, care a avut loc in intreaga tara, la initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, care a lansat campania Romania vrea autostrazi si a construit, simbolic, primul metru de autostrada din Moldova.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

STUDIU Istanbul si Bucuresti, in topul celor mai ieftine orase din Europa in care sa traiesti

Istanbul locul 120) si Bucuresti locul 118) sunt in 2019 in topul celor mai ieftine orase europene in care sa traiesti. Asa arata un studiu publicat marti de Economist Intelligence Unit EIU), potrivit Agerpres.

Stirile ProTV: BBC, despre campania lui Mandachi - Cea mai mica autostrada din lume face de rusine o natiune

Campania omului de afaceri Stefan Mandachi pentru construirea de autostrazi in Moldova a atras atentia si jurnalistilor de la BBC.

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri.

Cum arata pipeline-ul livrarilor de spatii de birouri pentru cele mai importante orase regionale in 2019

Perceptia favorabila in randul investitorilor de care se bucura unele orase regionale din Romania continua. Cele mai dinamice dintre acestea - Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi au inregistrat mai multe locuri de munca noi anul trecut chiar si decat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )