Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai sexy aparitii de la Victorias Secret Fashion Show 2018 FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai sexy aparitii de la Victorias Secret Fashion Show 2018 FOTO

Victorias Secret Fashion Show 2018 nu a dezamagit, oferind un spectacol plin de culoare, dar si momente emotionante, mai ales cel in care Adriana Lima, ingerasul-veteran, si-a anuntat retragerea. Va prezentam cele mai apreciate si sexy aparitii de pe podium. continuă pe Adevărul

Cel mai longeviv model Victorias Secret se retrage: Adriana Lima a izbucnit in lacrimi pe podium VIDEO

Top-modelul brazilian Adriana Lima 37 de ani), care a defilat aproape 20 de ani pentru Victorias Secret, a anuntat ca se retrage si a izbucnit in lacrimi pe podiumul show-ului anual al brandului de lenjerie intima.

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Cum au defilat modelele in fashion show-ul Victorias Secret 2018

Pentru prima data in ultimii trei ani, show-ul Victorias Secret a fost organizat in Statele Unite. Prezentarea spectaculoasa a brandului de lenjerie intima a adus pe podium cele mai admirate modele ale momentului. Iata cum au defilat! .

Cum arata sutienulVictorias Secret deun milion de dolari, realizat in 930 de ore

Celebrul brand de lenjerie intima Victorias Secret a prezentat varianta de anul acesta a sutienului numit Dream Angels Fantasy Bra, in valoare de un million de dolari. Lenjeria intima va fi prezentata pe podiumul Vistorias Secret Fashion Show de ingerasul Elsa Hosk 29 de ani).

Adriana Lima, ultima defilare pentru Victorias Secret dupa 19 ani de prezentat pe podium

Adriana Lima a izbucnit in lacrimi pe podiumul prezentarii de moda Victorias Secret. Ea a anuntat ca aceasta o fost ultima sa aparitie, dupa 19 ani, printre ingerii Victorias Secret.

Ea va purta sutienul Victorias Secret de 1 milion de dolari

Joi seara, unul din modelele Victorias Secret va aparea pe podiumul de moda purtand superbul sutien cu diamante, in valoare de 1 milion de dolari. Iata cine a fost aleasa anul acesta! .

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

Cei mai sexy barbati din lume din 1985 pana astazi! Vezi galeria foto!

Revista People a realizat un top cu cei mai hot barbati din lume din 1985 pana in ziua de astazi. Ia un loc si aseaza-te confortabil pentru ca urmatoarele minute le vei petrece in compania unor barbati atat de sexy.

Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy barbat in viata pe 2018 de revista People, el succedandu-i cantaretului american Blake Shelton.

Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia amuzanta a actorului

Actorul si producatorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata de catre revista People.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )