Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

ADPM ADPM,
Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! . continuă pe ADPM

Red Carpet SAG Awards 2020. Cum s-au imbracat vedetele!

Ieri a avut loc editia cu numarul 26 a SAG Awards, ocazie cu care vedetele si-au etalat unele dintre cele mai frumoase tinute! Iata cum si-au facut aparitia pe covorul rosu! .

Jennifer Aniston si Brad Pitt s-au tinut de mana la SAG Awards 2020

In ciuda faptului ca Jennifer Aniston si Brad Pitt au negat vehement toate zvonurile legate de o posibila impacare, un gest pe care l-au facut la SAG Awards 2020 ii face pe fani sa spere ca totusi mai exista o sansa.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards

O multime de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor de televiziune au participat aseara la ceremonia de decernare a SAG Awards 2020. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii din punct de vedere vestimentar! .

Brad Pitt si Jennifer Aniston, momente afectuoase devenite virale: actorul, aluzie la mariajul cu Angelina Jolie, in discursul de la SAG Awards

Actorii Brad Pitt 56 de ani) si Jennifer Aniston 50 de ani) au fost surprinsi in ipostaze apropiate in culisele galei premiilor SAG Awards 2020, iar imaginile s-au viralizat facandu-i din nou pe fanii celor doi sa spere la o impacare. Pe scena, starul a facut o aluzie iornica la mariajul cu actrita Angelina Jolie 44 de ani).

Joaquin Phoenix, de la SAG Awards la protest in fata unui abator de porci!

Daca majoritatea starurilor au plecat de la SAG Awards direct la petrecerile de dupa, Joaquin Phoenix a refuzat toate invitatiile si a dat fuga sa protesteze in fata unui abator de porci! .

Cele mai bune diete pentru 2020. Topul intocmit de 25 de specialisti in nutritie

Clasamentul celor mai bune diete recomandate in 2020 a fost intocmit de 25 de specialisti care au evaluat 35 de regimuri alimentare, in functie de usurinta cu care pot fi urmate, aportul nutritiv, cat sunt de sanatoase si eficienta in lupta cu kilogramele.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Top 10 jocuri din ultimii 10 ani: cele mai populare creatii ale deceniului

Daca esti amator de gaming, s-ar putea sa stii deja ce au preferat oamenii in ultimii zece ani in materie de gaming. Chiar si asa, NPD a publicat un studiu cu top 20 cele mai populare jocuri.

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax.

Lalele donate de furnizorul Casei Regale Olandeze uneia dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara

Peste 20. 000 de flori vor alcatui, in aceasta primavara, o simfonie de culori intr-una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )