Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai socante costume de scena ale lui Elton John!

ADPM ADPM,
Cele mai socante costume de scena ale lui Elton John!

De la drag queen sau Miss Piggy si pana la Ronald McDonald ori tot felul de personaje de carnaval, Elton John nu s-a dezis de la nimic atunci cand a venit vorba despre alegerea costumatiilor pe care le-a afisat pe cele mai mari scene ale lumii, in cadrul show-urilor sale incendiare!. continuă pe ADPM

Romania, printre cele mai CORUPTE tari din lume

Romania este printre cele mai corupte tari intr-un clasament ce cuprinde Europa si America de Nord. Un studiu realizat in acest an arata cum sta tara noastra la combaterea criminalitatii, transparenta.

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani

Incidenta accidentelor aviatice este mult mai redusa decat a celor provocate de autovehicule. Cu toate acestea insa, impactul lor este mult mai profund, schimband uneori regulile de securitate sau soarta companiilor aeronautice. Iata cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani.

Peste 13.000 de posturi vacante in tara. In ce domenii gasiti cele mai multe joburi

Peste 13. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai cool manichiuri de la Premiile Oscar!

De la Angelina Jolie sau Lupita Nyongo si pana la Kerry Washington ori Maria Menounos, iata ce staruri se pot mandri cu cele mai cool manichiuri de la Oscarurile de anul acesta!.

Salariul net, in declin. Sectoarele cu cele mai mari scaderi

Castigul salarial mediu net a scazut in ianuarie cu 7,7% 135 lei) fata de luna anterioara, la 1. 625 lei, ca urmare a primelor acordate in decembrie, dar si incasarilor mici sau angajarilor pe bani mai putini, cele mai mari reduceri inregistrandu-se in.

Recordul pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan, criticat de societatea civila: e o chemare dezgustatoare si umilitoare

Initiativa unui mall din Cluj de a intra, pe data de 8 Martie, in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan este criticata de Grupul de initiativa cetateneasca S. S Societate Organizata Sustenabil) si de Fundatia Desire pe motiv ca aduce o abordare consumerista si vulgara Zilei Internatonale a Femeii.

Romania, printre cele mai slabe tari din UE la cercetare si inovare. Vezi topul tarilor in materie de inovare

Suedia este pe primul loc in Uniunea Europeana la inovare si cercetare, cu cele mai mari investitii in acest domeniu, a anuntat Comisia Europeana. Ea este urmata de Danemarca, Germania si Finlanda, se arata in raportul tabloului de bord al Uniunii.

Peste 124.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 124. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana miercuri seara, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei.

Unul dintre cele mai mari concursuri de Cosplay din tara va avea loc in cadrul turneului DreamHack 2014 in aprilie la Bucuresti

Organizatorii DreamHack 2014, cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania, anunta sustinerea unui curs oficial de Cosplay , la editia din acest an al turneului ce va avea loc intre 26 si 27 aprilie. Organizatorii anunta un numar mare de participanti inscrisi, din tara si strainatate, si informeaza ca cel care va castiga mare premiu va reprezenta Romania la Paris pe pe cea mai mare scena de cosplay din Europa, la festivalul Japan Expo.

Tara cu cele mai mari IMPOZITE se confrunta cu o situatie incredibila. Cetatenii considera ca taxele sunt prea MICI

Suedezii considera ca taxele platite statului au scazut prea mult in ultimii ani, cu impact asupra unor servicii, precum educatia, iar nemultumirea populatiei afecteaza sansele in alegeri ale partidului .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )