Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai tari afaceri de la Imperiul Leilor, in alte tari. 5 super-idei din toata lumea

Playtech Playtech,
Cele mai tari afaceri de la Imperiul Leilor, in alte tari. 5 super-idei din toata lumea

O adevarata provocare pentru piata romaneasca este emisiunea Imperiul Leilor. Formatul acestei emisiuni este produs in peste 30 de tari din lumea intreaga. La noi in tara, emisiunea se afla deja la cel de-al doilea sezon. Primul sezon a debutat pe data de 12 februarie 2020. Antreprenorii prezinta ideile de afaceri pe care le au . continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI ESTIVALE: Cum a fost pe litoral? - Groaznic! A plouat permanent - Dar vad ca ...

Draga, cum se numea hotelul unde am fost anul trecut in concediu? - Nu mai tin minte, dar stai sa ma uit pe prosoape. *** Un canibal ajunge sa viziteze plaja de la Mamaia, unde vede o multime de.

CELE MAI TARI BANCURI CU EXTRATERESTRI: Ce au gasit extraterestrii pe Pamant

Un martian intra intr-un local si cere un whisky. Tulburat de aparitia ciudatului client, barmanul ii spune, punandu-i paharul pe tejghea: - Zece dolari. Stiti, n-am mai vazut martieni. - Nici nu-i de m.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cum se plange un moldovean cand are accident

Regele a chemat un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: - Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va primi jumatate din imparatie si pe fiica mea de sotie. A intrat rusul in butoi si.

CELE MAI TARI BANCURI CU IUBITI: Cum si-a innebunit un barbat iubita

- Iubi, ce frumosi sunt papucii tai cu puf! - Sunt desculta . *** - Iubitule, m-ai visat? - Nu, iubito, am dormit bine! *** - Iubi, azi in autobuz trei barbati s-au ridicat ca sa ma asez.

Cine e Dan Sucu de la Imperiul Leilor. Povestea de viata a parintelui Mobexpert

Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro TV a ajuns la cel de-al doilea sezon si il are ca prim investitor pe Dan Sucu. Pentru cei care nu il cunosc, acesta este creatorul si proprietarul Mobexpert, care reprezinta cel mai important brand de mobila de la noi din tara. Iata cine este Dan Sucu si care .

Florin Citu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele doua tari

Premierul Romaniei, Florin Citu, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca avut o convorbire cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, despre stadiul campaniilor de vaccinare din cele doua tari,.

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideala pentru a te casatori

Expertii in numerologie spun ca ea poate prezice care sunt zilele nefaste, dar si cele mai norocoase dintr-un an. Numerologia nu se este insa despre zodii, ci se bazeaza pe matematica. Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii Astfel, cifrele de la 1 la 9 pot da informatii despre personalitate, scopuri etc.

Editiadedimineata.ro: Cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Suntem si noi aici!

Stiu la ce v-ati gandit, suntem si noi pe aici, dar sa o luam usurel. Portalul culinar tasteatlas. com ne propune un top cu cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Bine, salam si carnati, sa fim mai precisi. Nu este un top in sistem clasament, in sensul ca un salam este mai gustos sau preferat altuia dupa anumite criterii. Este o listare a celor mai minunate minunatii, recunoscute, in acest domeniu.

BNR: Impactul Brexit-ului asupra economiei romanesti este unul dintre cele mai mici din UE

Iesirea Marii Britanii din blocul comunitar va avea un impact redus asupra economiei Romaniei, fiind printre cele mai mici din UE, iar accesul firmelor si al populatiei la finantare nu va fi afectat, a declarat, astazi, Florian Neagu, director adjunct, Directia de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )