Libnet.ro
UNICEF

05:00

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideala pentru a te casatori

Playtech Playtech,
Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideala pentru a te casatori

Expertii in numerologie spun ca ea poate prezice care sunt zilele nefaste, dar si cele mai norocoase dintr-un an. Numerologia nu se este insa despre zodii, ci se bazeaza pe matematica. Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii Astfel, cifrele de la 1 la 9 pot da informatii despre personalitate, scopuri etc. continuă pe Playtech

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Transparency International: Romania, Bulgaria si Ungaria, cele mai corupte state din Uniunea Europeana Ce loc ocupa tara noastra la nivel mondial

Transparency International a publicat, joi, raportul privind Indicele de Perceptie a Coruptiei CPI) pe anul trecut, ce reflecta modul in care expertii si mediul de afaceri percep coruptia din 180 de tari si.

Pandemia a generat cele mai flexibile oferte din istorie. Avantajele early booking in 2021

Ofertele pentru vara 2021 au aparut inca din luna octombrie, companiile lansand deja oferte pentruearly booking Bulgaria,early booking Greciasiearly booking Turcia. Dar care sunt beneficiile lor si de ce ar trebui sa-ti cumperi o vacanta early booking?.

Cea mai trista realitate din 2020: apa a ajuns sa se tranzactioneze precum aurul sau petrolul

Din luna decembrie a anului trecut, pe Wall Street a inceput sa se tranzactioneze apa, intr-o maniera similara cu petrolul sau aurul. Cu alte cuvinte, incalzirea globala si seceta a dat.

Horoscop 2021. Cum va influenta major revolutia Varsatorului toate zodiile, in urmatorii 30 de ani

Anul 2021 a debutat in forta pentru toate zodiile. Anul acesta in horoscop se anunta a fi unul mai bun decat precedentul. in curand, in luna februarie planeta Venus intra in conjunctie cu Neptun, iar acest lucru va aduce si mai multa energie, creativitate si multe probleme vor avea rezolvare, conform astrologilor. Iata cum va .

Horoscop 2021-2031. Totul despre bani, casatorie si cariera zodiilor, pe urmatorii 10 ani

Ce se arata in horoscop si cum vor fi urmatorii zece ani din punct de vedere astrologic, dar si cum va influenta planeta Saturn omenirea in urmatorii ani. Previziuni pe care oricine trebuie sa le cunosca. inca de la finele anului 2020 a inceput o perioada de schimbari majore care vor avea la nivel mondial.

Cele mai tari afaceri de la Imperiul Leilor, in alte tari. 5 super-idei din toata lumea

O adevarata provocare pentru piata romaneasca este emisiunea Imperiul Leilor. Formatul acestei emisiuni este produs in peste 30 de tari din lumea intreaga. La noi in tara, emisiunea se afla deja la cel de-al doilea sezon. Primul sezon a debutat pe data de 12 februarie 2020. Antreprenorii prezinta ideile de afaceri pe care le au .

Care sunt cele mai frecvente simptome ale tulpinii britanice de COVID. Concluzia cercetatorilor

Un studiu al Oficiului pentru Statistici Nationale ONS) din Londra arata care sunt cele mai frecvente simptome ale noii variante de coronavirus, noteaza BBC.

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

BNR: Impactul Brexit-ului asupra economiei romanesti este unul dintre cele mai mici din UE

Iesirea Marii Britanii din blocul comunitar va avea un impact redus asupra economiei Romaniei, fiind printre cele mai mici din UE, iar accesul firmelor si al populatiei la finantare nu va fi afectat, a declarat, astazi, Florian Neagu, director adjunct, Directia de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )