Libnet.ro
UNICEF

18:31

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: O palma

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: O palma

Dintr-o data Ion ii trage lui Gheorghe o palma. Acesta zice: Ione, ma tu ai glumit sau ai dat in serios? Am dat in serios. Bine, ma ca mie nu imi plac astfel de glume. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Minciuni

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe autostrada

I: Stiti ce face o blonda cu o coala de hartie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti? R: Conduce un A4! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

Doua prietene povestind intre ele: Tu, cum e sotul tau? E un amestec dintre Dr. House, Mr. Bean si Brad Pitt. Vai, tu, ai un barbat doctor, inteligent, simpatic si glumet, frumos si atragator? Ah,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Punctaj

Care e asemanarea si deosebirea intre Garcea si James Bond? Asemanarea: amandoi au 007 la dosar. Deosebire: la James Bond e indicativ, la Garcea e IQ.

Cele mai bune bancuri cu soferi. Cum se scuza un preot cand este prins beat la volan

Soferii au reprezentat mereu o sursa inepuizabila de bancuri pentru amatorii de umor. Va prezentam o selectie cu zece bancuri savuroase care-i au protagonisti pe conducatorii auto.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai atre GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai tare GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Girafa

De cevor ardelenii sa aiba vaca precum girafa? Ca sa pasca la vecini si s-o mulga ei.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Raspunsul

Ion era pe patul de moarte . Si o intreaba pe Maria : Apoi tu, Marie, ca amu` mor , tu m-ai inselat pe mine ori ba? Maria ii raspunde ganditoare : Ma, Ioane, io t-as zice, da daca nu mori .

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )