Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai vechi tatuaje descoperite pe mumii te vor surprinde

Playtech Playtech,
Cele mai vechi tatuaje descoperite pe mumii te vor surprinde

In cazul in care credeai ca cele mai vechi tatuaje din lume au fost facute in Africa, aceasta descoperire te va surprinde. Astfel, pe bratul unei mumii masculine, au fost identificate doua ilustratii, una cu un taur salbatic si alta cu o oaie, iar pe umarul si bratul unei mumii feminine s-au descoperit anumite motive []. continuă pe Playtech

Descoperire facuta pe doua mumii din Egiptul Antic, expuse la British Museum din Londra

Cele mai vechi tatuaje figurative din lume au fost descoperite recent pe doua mumii din Egiptul Antic, expuse la British Museum din Londra, relateaza Press Association si The Guardian. Descoperirea, publicata in.

Cand s-au format cele mai vechi stele din Univers

Cercetatorii au descoperit dovezi ale celor mai vechi stele din Univers, cu ajutorul unei antene radio. Din pacate, nu dispunem de telescoape atat de puternice cu care cercetatorii sa-si usureze. Din fericire, dovezile indirecte pot fi exploatate. Cu totii ne uitam noaptea la stele. Ceea ce nu multi stiu e ca atunci cand te uiti [].

Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada. 29 de judete sunt sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol

Cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada, cu temperaturi care vor cobori chiar si la - 25 de grade Celsius, vor fi inregistrate in aceasta dimineata, iar Capitala si 29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger pana vineri seara, potrivit news. ro. Scolile din Capitala si din opt judete vor fi inchise in continuare toata saptamana.

FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Peste 27 de milioane de lei vor costa lucrarile de reabilitare ale Palatului Baroc,unul din cele mai valoroase edificii construite in stil baroc pe teritoriul Romaniei. Lucrarile se vor finaliza in 2020.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Cele mai bune orase in care pot trai tinerii. Bucuresti, la coada clasamentului

Berlin este cel mai bun oras, din 110 analizate, in care millennialii pot trai. Canada este tara cu cele mai multe orase incluse in top 20 orase in care tinerii din generatia Y pot trai, munci si calatori, potrivit unui studiu recent. Bucurestiul se.

ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Martie este prima luna de primavara si in unii ani temperaturile trec si de 25 de grade. Insa au fost destule cazuri de-a lungul ultimului secol cand minimele au scazut in Romania sub -20 de grade in numeroasele locuri, culminand cu -31 de grade. Nu au lipsit nici zilele cu strat de zapada consistent, chiar si de peste jumatate de metru. In articol puteti citi despre cele mai reci zile de martie si despre recordurile pe care le-a adus a treia luna din an.

Premiile Gopo 2018. Lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, cele mai multe nominalizari. Lista completa

Lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, in regia lui Daniel Sandu, a primit cele mai multe nominalizari, 15, la gala premiilor Gopo 2018, urmat de 6,9 pe scara Richter, de Nae Caranfil, si Aniversarea, de Dan Chisu, cu cate opt nominalizari fiecare.

S-A AFLAT! Acestea sunt CELE MAI SIGURE orase si cartiere din Romania

Potrivit unui studiu realizat recent, cele mai sigure cartiere sunt considerate a fi Sub Arini din Sibiu, Grigorescu si Gruia din Cluj-Napoca, Trei Stejari din Sibiu si Racadau din Brasov. La polul opus se.

Irlandezii golesc magazinele, iNGROZITI de furtuna Emma: Vin cele mai mari zapezi din 1982 incoace

Irlandezii golesc magazinele intr-un ritm ametitor, pregatindu-se pentru furtuna Emma, care va aduce, conform prognozelor, cele mai importante caderi de zapada inregistrate in aceasta tara din 1982,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )