Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trei scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti.Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Adevărul Adevărul,
Trei scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti.Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate. continuă pe Adevărul

Scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti. Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Iulia Vantur, in instanta. Motivul pentru care i s-a intentat proces iubitei lui Salman Khan

Vestea ca Iulia Vantur e data in judecata i-a socat pe fanii acesteia. Care este motivul pentru care iubita lui Salman Khan urmeaza sa se prezinte in instanta? Iulia Vantur, in instanta! Care este motivul? Iulia Vantur are probleme in Romania! Cunoscuta fosta prezentatoare tv a fost data in judecata si risca sa piarda zestrea .

LPF: Doua scenarii pentru repornirea Ligii 1

Liga Profesionista de Fotbal a venit astazi cu doua date calendaristice pentru reluarea campionatului Romaniei, Liga 1.

Horoscop APRILIE: Zodile care trebuie sa aiba grija in urmatoarea luna

Aprilie vine cu schimbari majore din punct de vedere astrologic, care ne afecteaza atat viata profesionala, cat si cea personala. Atmosfera ar putea sa devina tensionata pentru unii, totusi aceasta certitudine nu inseamna ca nu veti avea ocazia sa experimentati momente de fericire si distractie.

5 motive pentru care companiile au nevoie de solutii de Disaster Recovery

Digitalizarea ne expune constant la amenintari tehnologice care pot afecta activitatea companiilor, cauzand pierderi financiare semnificative, probleme de reputatie sau chiar intrarea in faliment. Fie ca vorbim despre imposibilitatea de a accesa emailurile, serverul organizatiei sau despre pierderea unor date critice, este important sa fie asigurata continuitatea functionarii afacerii si livrarea de servicii prin implementarea unui plan de recuperare a datelor in caz de dezastru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )