Libnet.ro
UNICEF

00:07

Centru de cercetare in valoare de peste 10 milioane de euro la UMF Targu Mures

România Liberă România Liberă,
Centru de cercetare in valoare de peste 10 milioane de euro la UMF Targu Mures

Doua programe de cercetare unice in tara vor fi derulate la UMF Targu Mures dupa ce institutia a castigat o finantare nerambursabila pentru construirea si dotarea unui centru de cercetare avansat. Programele de cercetare vor evalua riscurile genetice de boli cardiovasculare si comunicarile anormale intre cavitatile inimii. continuă pe România Liberă

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Report istoric la Joker, premiul cel mare la extragerile de duminica fiind de peste 3 milioane de euro. La Loto 6/49, premiul este de peste 4 milioane de euro

Duminica au loc noi extrageri ale Loteriei Romane pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4 milioane de euro, iar la Joker reportul este unul de istoric, de peste 3 milioane de euro.

Internetul tocmai a finantat cu peste 7 milioane de dolari gadgetul perfect pentru vara

De Kickstarter am tot scris in ultimele luni, cu proiecte utile sau inutile. Acum, este scena unei finantari de peste 7 milioane de dolari pentru o lada frigorifica perfecta pentru vremurile in care ne regasim. Pe 8iulie debuta pe Kickstarter proiectul Coolest. in esenta, este o lada frigorifica pe care s-o iei cu tine la picnic, in excursie sau s-o folosesti acasa. Numai ca este o lada frigorifica pentru care oamenii de pe Kickstarter au platit 7,3 milioane de dolari, [].

Un centru de cercetare va fi construit la UMF Targu Mures, in urma unei investitii de 10 milioane de euro

Un centru de cercetare va fi construit la UMF Targu Mures, dupa ce institutia a castigat o finantare nerambursabila, informeaza Mediafax. Pana la finalul anului 2015, la Universitatea de Medicina si.

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

Report istoric la Joker, de peste 3 milioane de euro

Duminica, 27 iulie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Cum a reusit o firma din Oradea sa aduca statului un PREJUDICIU de peste PATRU MILIOANE de lei din neplata TVA

O firma din Oradea a reusit sa aduca statului un prejudiciu de peste 900. 000 euro 4. 252 lei), reprezentand impozitul pe profit si taxa pe valoarea adaugata aferenta unor operatiuni economice fictive derulate in perioada 2012-2013.

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat donatii si fonduri publice de peste 11 milioane de dolari

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat in perioada 2010-2012 aproximativ 11,2 milioane de dolari, reprezentand donatii si fonduri publice destinate unor campanii umanitare, a anuntat vineri institutia, in urma unui.

Au furat 10 milioane de lei de la banca la care lucrau, dar au incaput pe mana ofiterilor anticoruptie

Conducerea filialei din raionul Rascani a Bancii de Economii a fost retinuta de catre ofiterii CNA si procurorii anticoruptie. E vorba despre directorul filialei, contabilul-sef adjunct si seful depozitului de valori, care sunt cercetati penal pentru delapidare de mijloace financiare in proportii deosebit de mari, suma estimata depasind 10 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )