Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ceremonia pentru investirea lui Joe Biden a transformat-o pe poeta Amanda Gorman intr-o autoare de succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ceremonia pentru investirea lui Joe Biden a transformat-o pe poeta Amanda Gorman intr-o autoare de succes

Tanara poeta Amanda Gorman, in varsta de 22 de ani, a devenit vedeta peste noapte dupa ce lectura puternica de la ceremonia de investitura a lui Joe Biden a amplasat-o in fruntea listei celor mai bine vandute carti de pe Amazon. continuă pe Ziarul Bursa

De ce s-a purtat violet la investirea lui Joe Biden

Cele mai importante doamne ale Statelor Unite au ales sa poarte vestimentatii in nuanta violet sau derivate ale acesteia la ceremonia de investire a noului presedinte, Joe Biden. Iata ce semnificatie are aceasta culoare.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Europa, lovitura dura Americii dupa investirea lui Joe Biden. Anuntul socant al zilei

Cu o zi inainte de depunerea juramantului de catre noul presedinte american, Joe Biden, UE facea un anunt important. Uniunea Europeana a anuntat ca vrea sa reduca dependenta de dolarul american si de alte centre financiare. Demersul, in actualul cliamt economic-geo-politic, vine ca o lovitura sub centura pentru proaspata administratie americana. La 24 de ore .

Jennifer Lopez, mesaj in limba spaniola la investirea lui Joe Biden. Ce le-a transmis americanilor (VIDEO)

Jennifer Lopez a fosta una dintre celebritatile care a participat la inaugurarea lui Joe Biden. Cantareata a fost insotita de partenerul ei, Alex Rodriguez si a interpretat mai multe piese iconice in engleza,.

Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

Lideri politici si religiosi i-au felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, miercuri, ziua in care au fost investiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Statelor.

Ce tinuta a purtat Jill Biden la investirea lui Joe Biden in functia de presedinte. Vestimentatia reprezinta incredere si stabilitate (FOTO)

Democratul Joe Biden a fost investit miercuri, oficial, in functia de presedinte al Statelor Unite. La ceremonie, sotia sa, Jill Biden, a purtat un pardesiu si o rochie personalizata albastra Markarian.

Administratia Biden a preluat controlul asupra conturilor de Twitter, dupa investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Conturile de Twitter ale Casei Albe au fost transferate de la administratia Trump la administratia Biden, miercuri, imediat dupa ceremonia de investire a noului presedinte SUA, a precizat potrivit purtatorului de cu.

Cristian Tudor Popescu explica ce inseamna faptul ca Donald Trump nu a vrut sa participe la investirea lui Joe Biden

Cristian Tudor Popescu a afirmat, joi, intr-o emisiune TV, ca refuzul lui Donald Trump de participa la ceremonia de investire a succesorului sau, Joe Biden, este o lovitura data democratiei si un indemn la violenta.

Radu Tudor: Pentru SUA, investirea lui Joe Biden este precum iesirea unui pacient de la ATI, neintubat

Jurnalistul Radu Tudor estimeaza ca, prin investirea oficiala in functie a presedintelui Joe Biden, Statele Unite ale Americii vor iesi dintr-o perioada crancena de incercari. Noua administratie va fi angrenata, inca din primele zile, in efortul de a inlatura consecintele unora dintre deciziile controversate ale fostului presedinte Donald Trump, arata Radu Tudor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )