Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Adevărul Adevărul,
Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Simona Halep si Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open. continuă pe Adevărul

VIDEO Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Simona Halep si Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open.

VIDEO Simona Halep: Tremur si acum! Sunt mandra de mine

Simona Halep a fost itnervievata pe teren dupa partida extraordinara din semifinale cu Angelique Kerber. Romanca va juca sambata in finala cu daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep, prima reactie dupa esecul din finala de la Australian Open

Nu e usor sa vorbesc acum. Caroline a jucat minunat. Vreau sa-ti felicit echipa, sa-l felicit pe tatal tau si ceea ce a facut pentru tine. A fost un turneu bun pentru mine, nu am inceput grozav, ma.

Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 11:25 Simona Halep pierde primul set, dupa tie-break; 7-6 pentru jucatoarea din Danemarca Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 2), primul set al finalei Australian Open, pe care o disputa cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reusit sa castige setul. -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 13:25 Simona Halep a pierdut a treia finala de Mare Slam a carierei Dupa aproape 3 ore de joc, Simona Halep a cedat in fata danezei Caroline Wozniacki, scor 7-62), 3-6, 6-4. *ACTUALIZARE 12:15 Simona Halep, acuzand probleme fizice, a egalat scorul seturilor din finala Australian Open, 6-7 2), 6-3 -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Simona Halep, in finala de la Australian Open

Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Orice s-ar intampla e cea mai buna! Ce a realizat Simona Halep azi prin victoria in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de Grand Slam de la Melbourne, dupa ce a trecut usor de Karolina Pliskova.

Orice s-ar intampla, e cea mai buna. Ce a realizat Simona Halep azi prin victoria in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de Grand Slam de la Melbourne, dupa ce a trecut usor de Karolina Pliskova.

Simona Halep, la conferinta de presa: Azi, corpul meu a spus nu. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc

Simona Halep a pierdut a treia finala de Grand Slam a carierei 7-62), 3-6, 6-4 cu Caroline Wozniacki), problemele fizice impiedicand-o pe jucatoarea noastra sa fie la capacitate maxima in timpul ultimului act de la Melbourne. Azi, corpul meu a spus nu. NU am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc a declarat Halep, intr-o conferinta de presa.

VIDEO Simona Halep, la conferinta de presa: Azi, corpul meu a spus 'nu'. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc

Simona Halep a pierdut a treia finala de Grand Slam a carierei 7-62), 3-6, 6-4 cu Caroline Wozniacki), problemele fizice impiedicand-o pe jucatoarea noastra sa fie la capacitate maxima in timpul ultimului act de la Melbourne. Azi, corpul meu a spus nu. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc a declarat Halep, intr-o conferinta de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )