Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 11:25 Simona Halep pierde primul set, dupa tie-break; 7-6 pentru jucatoarea din Danemarca Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 2), primul set al finalei Australian Open, pe care o disputa cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reusit sa castige setul. -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Reactie DURA a lui Gigi Becali, dupa ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a reactionat dur dupa ce Simona Halep a pierdut titlul de nr. 1 WTA in finala de la Australian Open. Nu am ce sa comentez, dupa un asemenea meci. Sunt.

Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep dupa ce a pierdut finala de la Australian Open: Nu inceta sa crezi, titlul de Grand Slam va veni

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, dupa ce aceasta a pierdut finala Australian Open, cu Caroline Wozniacki, in care a spus ca nu trebuie sa inceteze sa creada, pentru ca titlul de Grand Slam va veni.

Cum se relaxeaza Simona Halep inainte de finala Australian Open

Seara de dupa semifinala cuAngelique Kerbera fost una de relaxare pentruSimona Halep26 de ani). Cea mai buna jucatoare de tenis a lumii s-a retras in camera de hotel si s-a delectat .

Simona Halep joaca acum cu Karolina Pliskova, in sferturile de finala de la Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova joaca in acest moment pentru un loc in semifinalele turneului Aust.

Simona Halep joaca acum cu Caroline Wozniacki in finala Australian Open. Cine va fi numarul 1 WTA

Finala Australian Open 2018, Simona Halep - Caroline Wozniacki, se joaca in aceasta dimineata, incep.

FOTO VIDEO Simona Halep, incurajata in finala Australian Open. Stere Halep: Bravo, tata! Sa lovesti mingea!

Simona Halep si Caroline Wozniacki joaca sambata, 27 ianuarie, de la ora 10. 30, in finala Australian Open. Stere Halep, tatal numarului 1 mondial, urmareste meciul din cafeneaua familiei de la Constanta.

HALEP - WOZNIACKI LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM EUROSPORT - VIDEO

HALEP - WOZNIACKI LIVE la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 13:25 Simona Halep a pierdut a treia finala de Mare Slam a carierei Dupa aproape 3 ore de joc, Simona Halep a cedat in fata danezei Caroline Wozniacki, scor 7-62), 3-6, 6-4. *ACTUALIZARE 12:15 Simona Halep, acuzand probleme fizice, a egalat scorul seturilor din finala Australian Open, 6-7 2), 6-3 -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

LIVE Halep contra Wozniacki in finala Australian Open. Halep trimite meciul in decisiv!

Simona Halep joaca la aceasta ora in finala de la Australian Open, a treia incercare a jucatoarei din Romania pentru castigarea primului sau titlu de Mare Slem din cariera. Adversara este Caroline Wozniacki, o jucatoare aflata de asemenea in cautarea gloriei la acest nivel. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep contra Wozniacki in finala Australian Open

Simona Halep joaca la aceasta ora in finala de la Australian Open, a treia incercare a jucatoarei din Romania pentru castigarea primului sau titlu de Mare Slem din cariera. Adversara este Caroline Wozniacki, o jucatoare aflata de asemenea in cautarea gloriei la acest nivel. Click pentru imagini video live .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )