Libnet.ro
UNICEF

09:47

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 13:25 Simona Halep a pierdut a treia finala de Mare Slam a carierei Dupa aproape 3 ore de joc, Simona Halep a cedat in fata danezei Caroline Wozniacki, scor 7-62), 3-6, 6-4. *ACTUALIZARE 12:15 Simona Halep, acuzand probleme fizice, a egalat scorul seturilor din finala Australian Open, 6-7 2), 6-3 -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Reactie DURA a lui Gigi Becali, dupa ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a reactionat dur dupa ce Simona Halep a pierdut titlul de nr. 1 WTA in finala de la Australian Open. Nu am ce sa comentez, dupa un asemenea meci. Sunt.

FOTO VIDEO Simona Halep, incurajata in finala Australian Open. Stere Halep: Bravo, tata! Sa lovesti mingea!

Simona Halep si Caroline Wozniacki joaca sambata, 27 ianuarie, de la ora 10. 30, in finala Australian Open. Stere Halep, tatal numarului 1 mondial, urmareste meciul din cafeneaua familiei de la Constanta.

Simona Halep pierde finala Australian Open dupa inca un meci epuizant! Capul sus, Simona! Suntem mandri de tine!

Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki in finala Australian Open, dupa un meci memorabil, transat din pacate de jucatoarea daneza. A fost 7-6, 3-6, 6-4 pentru Caroline, care castiga primul Grand Slam al carierei si trece de maine pe locul unu WTA.

Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep dupa ce a pierdut finala de la Australian Open: Nu inceta sa crezi, titlul de Grand Slam va veni

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, dupa ce aceasta a pierdut finala Australian Open, cu Caroline Wozniacki, in care a spus ca nu trebuie sa inceteze sa creada, pentru ca titlul de Grand Slam va veni.

Simona Halep, in finala Australian Open, este incurajata de familia ei de la Constanta. Tatal Stere Halep: Sper sa castige Simona

Simona Halep si Caroline Wozniacki joaca sambata, 27 ianuarie, de la ora 10. 30, in final Australian Open. Tatal numarului 1 mondial urmareste finala din cafeneaua acesteia din Constanta.

Ilie Nastase, dupa ce Halep a pierdut finala de la Australian Open: Nu mai e o miza revenirea pe locul 1. Are sanse sa castige un turneu de Grand Slam

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, sambata, ca meciul Simonei Halep cu daneza Caroline Wozniacki a fost unul echilibrat, apreciind ca romanca trebuie sa se odihneasca si sa o ia de la capat in parcursul ei spre castigarea unui titlu de Grand Slam, informeaza News. ro. Nu mai e o miza revenirea pe locul 1. Are sanse sa castige un turneu de Grand Slam, a spus fostul lider ATP.

VIDEO Simona Halep - Angelique Kerber, la Australian Open: Reactiile antrenorului Darren Cahill cand Simona era nervoasa si vocifera pe teren

Simona Halep a avut nevoie de 2 ore si 20 de minute sa treaca de Angelique Kerber in semifinala de la Autostralian Open, iar setul decisiv a testat puternic nervii ambelor jucatoare. Halep a avut cateva momente in care a vociferat pe teren sau a strigat spre loja sa unde se afla si antrenorul Darren Cahill. La randul sau, antrenorul australian i-a facut mai multe semne Simonei, indemnand-o sa se concentreze si sa strige mai putin.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open in fata jucatoarei daneze de tenis Caroline Wozniacki

Simona Halep a pierdut finala Australian Open si a ratat astfel, inca o data, primul sau titlu de Mare Slem din cariera, in fata jucatoarei daneze de tenis Caroline Wozniacki, care, in urma acestui meci, ce a durat doua ore si 50 de minute, a preluat.

Simona Halep pierde finala de la Australian Open. Cine e noul numar 1 in tenis feminin

Simona Halep a reusit o performanta mare anul acesta. Joaca finala Australian Open contra Caroline Wozniacki. Finala e transmisa atat pe TV, cat si online. Finala Simona Halep Caroline Wozniacki incepe la ora 10. 30 pe 27 ianuarie. Numarul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat in finala turneului dupa un meci in fata [].

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )