Libnet.ro
UNICEF

15:31

VIDEO Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Simona Halep si Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open. continuă pe Adevărul

Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Simona Halep si Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open.

VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 3-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Marturia inclestarii si a echilibrului: Simona a castigat 108 puncte, iar adversara 110.

Simona Halep, prima reactie dupa esecul din finala de la Australian Open

Nu e usor sa vorbesc acum. Caroline a jucat minunat. Vreau sa-ti felicit echipa, sa-l felicit pe tatal tau si ceea ce a facut pentru tine. A fost un turneu bun pentru mine, nu am inceput grozav, ma.

VIDEO Simona Halep: Tremur si acum! Sunt mandra de mine

Simona Halep a fost itnervievata pe teren dupa partida extraordinara din semifinale cu Angelique Kerber. Romanca va juca sambata in finala cu daneza Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

VIDEO Cum a incasat Simona Halep o bataie strasnica la ultima confruntare cu daneza Caroline Wozniacki si ce explicatii a avut ea pentru infrangerea din 2017

Simona Halep va juca maine dimineata, de la ora 10. 30, finala turneului de la Melbourne, cu daneza Caroline Wozniacki.

VIDEO Simona Halep, la conferinta de presa: Azi, corpul meu a spus 'nu'. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc

Simona Halep a pierdut a treia finala de Grand Slam a carierei 7-62), 3-6, 6-4 cu Caroline Wozniacki), problemele fizice impiedicand-o pe jucatoarea noastra sa fie la capacitate maxima in timpul ultimului act de la Melbourne. Azi, corpul meu a spus nu. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc a declarat Halep, intr-o conferinta de presa.

VIDEO Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova joaca in acest moment pentru un loc in semifinalele turneului Aust.

Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 11:25 Simona Halep pierde primul set, dupa tie-break; 7-6 pentru jucatoarea din Danemarca Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 2), primul set al finalei Australian Open, pe care o disputa cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reusit sa castige setul. -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Orice s-ar intampla, e cea mai buna. Ce a realizat Simona Halep azi prin victoria in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de Grand Slam de la Melbourne, dupa ce a trecut usor de Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )