Libnet.ro
UNICEF

07:15

Certificatul de deces al lui Costin Marculescu. Care este adevarata cauza a mortii artistului?

Antena3 Antena3,
Certificatul de deces al lui Costin Marculescu. Care este adevarata cauza a mortii artistului?

Antena 3 a obtinut in exclusivitate documentul care face lumina in cazul mortii lui Costin Marculescu. Este vorba despre certificatul de deces emis de Institutul de Medicina Legala. continuă pe Antena3

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Costin Marculescu a murit in urma unui infarct. Ce afectiuni avea actorul

Actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct, arata certificatul medical constatator al decesului. in document, medicii legisti au stabilit ca decesul a survenit in urma unei insuficiente cardio-respiratorii acute. Ca afectiuni, artistul suferea de miocardofibroza si ateroscleroza aorto-coronariana, potrivit documentului.

Mesajul inedit al lui Costin Marculescu. Actorul si-a prezis moartea inca din 2018: Voi pleca printre steleva multumesc tuturor...

Costin Marculescu a fost gasit mort in apartamentul sau in noaptea dinspre 10 spre 11 iunie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, locuia singur, iar vecinii au decis sa anunte autoritatile pentru ca nu l-ar ma.

S-a intamplat chiar inainte de inmormantarea lui Costin Marculescu. Ce apare pe crucea regretatului actor

Costin Marculescu a fost gasit mort in apartamentul sau in noaptea dintre 10 spre 11 iunie. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce nu l-au mai vazut pe actor de cateva zile, iar cainele acestuia latra.

Ce scrie, de fapt, pe crucea lui Costin Marculescu. Toti au spus ca este o greseala grava

Vestea mortii lui Costin Marculescu a fost data in seara zilei de 11 iunie, dar cei de la IML nu au dat inca publicitatii data exacta in care regretatul actor ar fi murit, avand in vedere ca la momentul descoperirii acestuia, corpul era deja intr-o stare avansata de deteriorare. Ce scrie, de fapt, pe crucea .

Ce se intampla acum la INML. Prima reactie a familiei lui Costin Marculescu

Familia regretatului actor este in soc din cauza vestii care a cazut ca un fulger asupra lor, dar si asupra fanilor vedetei. Ce ipoteze aduc rudele barbatului si ce se intampla acum la INML? Reactia familiei lui Costin Marculescu dupa decesul acestuia Cumnatul lui Costin Marculescu a ajuns in urma cu cateva momente la Istitutul .

Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Costin Marculescu a iubit mereu frumosulsi in special femeile deosebite, acide, cu o personalitate aparte si cu un caracter puternic. Pentru o perioada, actorul a crezut ca a gasit tot ce si-ar fi putut visa in Ella Nae, cea care i-a fost sotie. Cine este, de fapt, Ella Nae? De ce bruneta s-a despartit cu .

Maxy, catelul care l-a iubit pana la moarte pe Costin Marculescu. De unde il salvase actorul

Singurul prieten fidel al actorului Costin Marculescu, gasit mort in casa, a fost pana in ultima clipa cainele sau, Maxy. La fel ca si in cazul Cristinei Topescu, patrupedul a fost nedespartit de stapanul sau. De altfel, acesta este si cel care a dat alarma in bloc, avertizandu-i pe vecini cu latratul sau neintrerupt, presimtind parca sfarsitul stapanului sau.

Tragedia cumplita care i-a marcat viata lui Costin Marculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur in casa

Plin de viata, inconjurat de prieteni, mereu vesel si pus pe glume, Costin Marculescu, s-a stins in singuratate. La fel ca regretata jurnalista Cristina Topescu, actorul din Liceenii a fost gasit mort in casa. Avea un catel pe care care il iubea nespus si despre care spunea ca este puiul sau frumos si cuminte.

Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu. Ipoteza lansata de Mara Banica

Aseara, in jurul orei 22:00, Costin Marculescu a fost gasit in cada, decedat, in stare avansata de putrefactie, pana la aceasta ora, nu se stie daca artistul a murit de moarte natural sau daca s-a sinucis. Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu Conform informatiilor corpul acestuia se afla la INML, deocamdata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )