Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce scrie, de fapt, pe crucea lui Costin Marculescu. Toti au spus ca este o greseala grava

Playtech Playtech,
Ce scrie, de fapt, pe crucea lui Costin Marculescu. Toti au spus ca este o greseala grava

Vestea mortii lui Costin Marculescu a fost data in seara zilei de 11 iunie, dar cei de la IML nu au dat inca publicitatii data exacta in care regretatul actor ar fi murit, avand in vedere ca la momentul descoperirii acestuia, corpul era deja intr-o stare avansata de deteriorare. Ce scrie, de fapt, pe crucea . continuă pe Playtech

S-a intamplat chiar inainte de inmormantarea lui Costin Marculescu. Ce apare pe crucea regretatului actor

Costin Marculescu a fost gasit mort in apartamentul sau in noaptea dintre 10 spre 11 iunie. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce nu l-au mai vazut pe actor de cateva zile, iar cainele acestuia latra.

Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu. Ipoteza lansata de Mara Banica

Aseara, in jurul orei 22:00, Costin Marculescu a fost gasit in cada, decedat, in stare avansata de putrefactie, pana la aceasta ora, nu se stie daca artistul a murit de moarte natural sau daca s-a sinucis. Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu Conform informatiilor corpul acestuia se afla la INML, deocamdata .

Umilinta totala pentru Costin Marculescu. De ce suferea, de fapt, de depresie

Ies la iveala detalii dureroase legate de viatalui Costin Marculescu. Regretatul actor a murit acum cateva zile, potrivit anchetatorilor, dar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi, cand pompierii i-au spart usa pentru a patrunde in locuinta, in urma apelului vecinilor la 112. De ce suferea de depresie si care a fost evenimentul .

Secretul dureros din trecutul lui Costin Marculescu. Ce s-a intamplat, de fapt, cu fiul lui

Atunci cand spuneam ca viata lui Marculescu a fost un rollercoaster emotional, nu glumeam! Regretatul actor a intampinat multe probleme pe parcursul anilor, iar unul dintre secretele sale dureroase a iesit la iveala. Drama nestiuta care are legatura cu fiul lui, Bibi, in continuare. Detalii cotremuratoare din trecutul lui Marculescu Se poate spune ca renumitul .

Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Costin Marculescu a iubit mereu frumosulsi in special femeile deosebite, acide, cu o personalitate aparte si cu un caracter puternic. Pentru o perioada, actorul a crezut ca a gasit tot ce si-ar fi putut visa in Ella Nae, cea care i-a fost sotie. Cine este, de fapt, Ella Nae? De ce bruneta s-a despartit cu .

Cine a fost, de fapt, Costin Marculescu. A devenit celebru pentru filmul Liceenii

Vestea ca celebrul Costin Marculescu a murit a picat ca un fulger peste lumea mondena. Cu toate ca a intrat in multe scandaluri de-a lungul timpului, iar oamenii care nu-l simpatizau nu erau putini, cei care au ales sa-i fie alaturi au fost cei pe care actorul se putea baza la nesfarsit. Iata detalii despre .

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu. Imagini dezolante din capela

Zi neagra pentru familia si prietenii lui Costin Marculescu. Trupul neinsufletit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Cine l-a vegheat pe regretatul actor? Cine a stat langa sicriul lui Costin Marculescu? Familia si prietenii foarte apropiati sunt inca in soc dupa vestea ca Marculescu a fost gasit mort in casa .

Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Dinu Maxer si Costin Marculescu au petrecut mult impreuna. Cei doi erau sufletul petrecerii atunci cand se intalneau la evenimentele mai intime oferite de obicei de familia Maxer. Cum a reactionat solistul atunci cand a auzit de decesul amicului sau? Dinu Maxer, ingenunchiat de durere. Prima reactie dupa anuntul decesului lui Marculescu Costin Marculescu trebuia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )