Libnet.ro
UNICEF

10:45

Chevrolet aduce doua noutati pe piata din Romania: Cruze Station Wagon si Malibu.

România Liberă România Liberă,
Chevrolet aduce doua noutati pe piata din Romania: Cruze Station Wagon si Malibu.

Chevrolet Cruze Station Wagon Station wagon, cea mai recenta varianta de caroserie a celui mai popular model Chevrolet - Cruze - , completeaza versiunile sedan si hatchback, care au totalizat impreuna vanzari de peste un milion de autovehicule la nivel mondial de la lansarea modelului in 2009. Noua varianta station wagon dispune de un spatiu de depozitare generos, de o gama de motorizari puternice si eficiente, precum si de sistemul infotainment MyLink de ultima generatie. Ca si celelalte . continuă pe România Liberă

Dacia Dokker Stepway nu va fi vandut pe piata din Romania

Proaspat lansat la Salonul Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway nu va fi disponibil si pe piata din Romania. Singura piata care se va bucura de monovolumul cu veleitati sportive va fi Turcia.

Cat costa noul Logan si de cand vi-l puteti cumpara din Romania. DOCUMENTUL cu toate ofertele de preturi

Reprezentantii Automobile Dacia au publicat preturile, datele tehnice si dotarile cu care noua versiune Logan ajunge pe piata din Romania. Cea mai ieftina varianta costa cu 190 de euro mai mult decat pana.

Jumatate dintre restaurantele din Romania nu au profit. ...

Mai mult de jumatate dintre restaurantele din Romania nu sunt profitabile, din cauza scaderii consumului, iar aproximativ 50. 000 de angajati risca sa-si piarda locurile de munca daca acestea se inchid, a declarat luni intr-o conferinta Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism, potrivit Mediafax. Cel putin 50% din restaurantele din Romania nu merg in profit in momentul acesta. Sunt 50. 000 de angajati care au probleme. Ganditi-va ca Oltchim are doar 3. 000 de oameni, a .

Ministrul Afacerilor Externe participa la la a opta reuniune trilaterala a sefilor diplomatiilor din Romania, Bulgaria si Grecia

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, va participa, luni, la cea de a opta reuniune trilaterala a ministrilor Afacerilor Externe din Romania, Bulgaria si Grecia, care se va desfasura la Sofia.

Titus Corlatean participa la Sofia la trilaterala sefilor diplomatiilor din Romania, Bulgaria si Grecia

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, va participa, luni, la a 8-a reuniune trilaterala a ministrilor Afacerilor Externe din Romania, Bulgaria si Grecia. in acest an, reuniunea se va desfasura la Sofia,.

Radu F. Alexandru ii explicatii ministrului de Externe Titus Corlatean despre sefele ICR de la Kiev si Moscova: Una este fiica unui agent KGB, alta conduce una dintre cele mai elaborate filiere de influenta rusa din Romania

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru i-a cerut, vineri, in numele ARD, ministrului de Externe, Titus Corlatean, sa prezinte public datele profesionale ale directorilor ICR Kiev si ICR Moscova, afirmand ca pe site-ul Institutului Cultural Roman nu au fost prezentate decat numirile Nadiei Mosanu si a Florinei Mohanu la sefia celor doua filiale ale ICR, relateaza Agerpres.

Radu F. Alexandru cere explicatii ministrului de Externe Titus Corlatean despre sefele ICR de la Kiev si Moscova: Una este fiica unui agent KGB, alta conduce una dintre cele mai elaborate filiere de influenta rusa din Romania

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru i-a cerut, vineri, in numele ARD, ministrului de Externe, Titus Corlatean, sa prezinte public datele profesionale ale directorilor ICR Kiev si ICR Moscova, afirmand ca pe site-ul Institutului Cultural Roman nu au fost prezentate decat numirile Nadiei Mosanu si a Florinei Mohanu la sefia celor doua filiale ale ICR, relateaza Agerpres.

Linkage lnc se lanseaza pe piata din tara noastra

Linkage Inc, companie internationala specializata in dezvoltarea liderilor si talentelor se lanseaza din aceasta toamna in tara noastrp, prin deschiderea primului birou in Bucuresti, anunta un comunicat remis redactiei.

inca o frauda zguduie o importanta banca din Romania. Directorul agentiei fura bani din conturile clientilor

Grave nereguli au fost descoperite la o agentie bancara din Sighetu Marmatiei. in urma unui control intern, s-a descoperit ca directorul agentiei si alti angajati au furat din banii clientilor. Plangerea.

Investitiile straine directe au urcat la 1,1 miliarde de euro in primele 9 luni. Jumatate sunt inprumuturi acordate de firmele mama subsidiarelor din Romania

Investitiile straine directe au urcat in primele 9 luni din acest an la 1,1 miliarde de euro, circa jumatate fiind credite intra-grup, potrivit datelor publicate luni de BNR. Estimarile pentru intregul an arata insa pesimist, a declarat in urma cu cateva zile premierul Ponta, ISD ne-depasind 1,9 miliarde de euro, nivelul inregistrat in 2011. Situatia e rea, nu e roza, e foarte rea. Nivelul pentru acest an va fi mai mic sau undeva egal cu 2011, ceea ce e foarte putin, a spus Ponta la Antena 3.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )