Libnet.ro
UNICEF

22:31

China se confrunta cu cea mai scazuta rata a natalitatii dupa 1949

România Liberă România Liberă,
China se confrunta cu cea mai scazuta rata a natalitatii dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Pop. continuă pe România Liberă

China: 2019, cea mai scazuta rata a nasterilor in 70 de ani de guvernare comunista

Desi China a abandonat in 2015 politica unui singur copil, numarul sarcinilor nu au crescut, ceea ce duce la teama unei crize demografice, conform AlJazeera .

BCE: Grecia, Cipru, Portugalia si Italia au cea mai ridicata rata a creditelor neperformante

Creditorii eleni au cea mai ridicata rata de imprumuturi neperformante NPL) in randul institutiilor supervizate de Banca Centrala Europeana, a anuntat ieri BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

Rata natalitatii in China, la cel mai scazut nivel de dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Populare in 1949, a transmis vineri guvernul, ceea ce accentueaza ingrijorarile privind imbatranirea populatiei, potrivit AFP, scrie Agerpres.

IN 2019: Germania a inregistrat cea mai slaba crestere economica din ultimii ani

Economia germana, prima economie europeana, a inregistrat in 2019 un avans de doar 0,6%, cea mai slaba performanta inregistrata dupa 2013, potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, transmite Reuters.

Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 70 de ani

Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel de la formarea Republicii Populare Chineze, acum 70 de ani, in ciuda relaxarii programului un copil, potrivit BBC News.

China a inregistrat in 2019 cea mai slaba crestere economica din ultimii 29 de ani

Cresterea economica a Chinei a fost de 6,1% in 2019, cea mai slaba din ultimii aproape 30 de ani, in contextul razboiului comercial cu Statele Unite, insa regimul de la Beijing a introdus o serie de masuri pentru a contracara o scadere si mai mare anul acesta, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Microsoft a lansat cea mai noua versiune a browser-ului sau

Cea mai noua versiune a Microsoft Edge este bazat pe proiectul open source Chromium, facandu-l sa fie similar cu Google Chrome.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii, relateaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )