Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traumele unuia dintre cei mai mari tirani ai istoriei. Stalin, copilul din familia unui cizmar betiv, a indurat batai si saracie

Adevărul Adevărul,
Traumele unuia dintre cei mai mari tirani ai istoriei. Stalin, copilul din familia unui cizmar betiv, a indurat batai si saracie

Stalin a fost unul dintre cei mai odiosi tirani ai istoriei. Din cauza politicii sustinute de el au murit milioane de oameni. Anii copilariei au fost decisivi pentru formarea personalitatii fostului mare lider al URSS. Stalin a fost la origine georgian, a fost abuzat emotional si fizic in copilarie si trebuia sa devina preot. continuă pe Adevărul

Averea unuia dintre cei mai mari baroni locali a fost blocata

Celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Akhmetov, i-au fost blocate active in valoare de 820 de milioane de dolari, de catre un tribunal din Cipru, in cadrul unei dispute legale controversate cu cel mai mare.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Bulgaria a fost asasinat in plina strada

Proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de lactate din Bulgaria a fost impuscat mortal luni in plina zi in fata biroului firmei la Sofia, au anuntat doua surse familiare cu acest caz,.

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

Marturia unuia dintre cei doi copii abuzati de politistul pedofil: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap

Mama celor doi copii agresati de politistul Eugen Stan a vorbit despre traumele prin care trec cei mici, dar si despre ce i-a spus baietelul imediat dupa incident. Practic au plecat de la noi de acasa si.

Tactici pentru transformarea obiectivelor in succes, dezvaluite de unii dintre cei mai buni experti in domeniu

Dincolo de stabilirea obiectivelor la inceput de an, exista cativa pasi care pot duce mai usor la realizarea acestora si atingerea succesului dorit. Cei mai buni speakeri motivationali vorbesc despre tacticile pe care le utilizeaza zilnic.

Fiu de interlop celebru, eliberat dupa mai putin de o luna de arest. A batut mar un tanar care statea la coada in fata sa

Baiatul cel mare al unuia dintre cei mai cunoscuti interlopi din Iasi a fost eliberat din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu, dupa ce a fost lipsit de libertate mai putin de o luna.

Platforma Romania 100: Revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu aproape 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre cetateni

Platforma Romania 100 prezinta o comparatie intre asigurarea facultativa de sanatate in perioada Guvernului Ciolos si acum, afirmand ca revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu aproape 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre cetatenii romani. Daca in 2016 se platea suma de 68,75 de lei pe luna, de la 1 ianuarie suma ajunge la 190 de lei pe luna pentru cei care vor sa beneficieze de servicii medicale.

EXCLUSIV Astazi se decide daca Mariana Gheorghe, unul dintre cei mai longevivi CEO romani, pleaca din fruntea OMV Petrom

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom se va intruni in aceasta dupa-amiaza intr-o sedinta care nu a fost anuntata public. Pe ordinea de zi s-ar discuta inlocuirea Marianei Gheorghe 61 de ani), directorul general al companiei. Ea detine acest mandat incepand cu 15 iunie 2006.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari - VIDEO

Vrei buze mai mari in doar doi timpi si trei miscari? Georgiana Gheara, make-up artist IMA, te invata cum. Stai linistita, nu este vorba despre nicio injectie, nu ai nevoie sa iti.

Ei sunt cei mai cool copii fashion bloggeri

Pana si cei mici au fost prinsi de fenomenul fashion bloggingului. Iata cateva exemple de pustani, cu varsta intre 3 si 8 ani, care pozeaza zilnic in haine cool si care sunt urmariti de zeci de mii de persoane pe Instagram.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )