Libnet.ro
UNICEF

07:30

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid mijloc de transport pe sine. Trenul-glont a inregistrat viteza de 840 km/h (VIDEO)

B1 B1,
China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid mijloc de transport pe sine. Trenul-glont a inregistrat viteza de 840 km/h (VIDEO)

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid tren. Acesta trece cu 840 de km/ora, conform unui test. Doua trenuri-gloante au fost testate in acelasi timp pentru a demonstra calitatea trenurilor. continuă pe B1

Liga 1 la fotbal si-a stabilit noul program pentru sezonul 2016-2017

Astra Giurgiu si Dinamo se intalnesc in cel mai tare meci al primei etape din noul sezon al Ligii 1 la fotbal 2016-2017. Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au decis si zilele, precum si orele la care se vor juca meciurile din runda inaugurala.

Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Pentru unii azi e zi de post, iar aceasta reteta de cel mai bun ghiveci calugaresc de legume va fi apreciata. La fel de binevenita este si pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor, macar pentru o zi, sa renunte la carne.

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

Cel mai mare lant de restaurante fast-food creste preturile si aspira spre produse sanatoase

Gigantul american McDonalds, care opereaza cel mai mare lant de restaurante fast-food, a trecut in ultima perioada printr-o serie de schimbari importante, parte a unei strategii de a se orienta spre produse mai sanatoase, scrie Business Insider .

Actiunile Swatch Group au scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate

Actiunile Swatch Group, cel mai mare producator mondial de ceasuri, au scazut la bursa cu 14%, atingand cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate, dupa ce compania elvetiana a avertizat ca profitul sau va scadea cu 50-60% in primul semestru din acest an, transmit agentiile internationale.

Ambasadorul Frantei: A venit timpul sa definiti un nou proiect pentru Romania

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul, a declarat, in cadrul ceremoniei de sarbatorire a Zilei Nationale a Frantei, ca, dupa Brexit, proiectul european trebuie aparat si ca, in acest context, a venit timpul de a defini un nou proiect pentru Romania.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )