Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

B1 B1,
Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea. continuă pe B1

Realizare: Al doilea cel mai lung pod din Europa, construit cu laminate de Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a participat la unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructura, respectiv construirea celui mai lung pod din Europa de Est, care este si unul dintre cele mai mari poduri din lume.

Criza de anestezice la cel mai mare spital din Brasov: Nu se mai fac operatii

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov nu se mai fac operatii de vineri din cauza ca spitalul nu are medicamentele necesare pentru anestezii. Managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, a declarat.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

IMAGINI iN PREMIERA de la cel mai are laser din Europa. 20% din puterea Soarelui, langa Bucuresti

Romania libera descrie in premiera laboratoarele in care se vor face experiente unicat la nivel mondial. La Institutul de Fizica Atomica de la Magurele se vor dezvolta energii cat 20% din puterea Soarelui si se va studia, printre altele, deplasarea materiei cu viteza luminii.

Cel mai popular joc din lume te pune in pericol! Cum au fost jefuiti in timp ce vanau pokemoni

Pokemon Go a generat o intreaga isterie si i-a determinat chiar si pe cei mai retrasi dintre noi sa se deplaseze in lumea reala. Efectele nu sunt, insa, tot timpul pozitive, scrie playtech. roin.

Cel mai ciudat stadion din lume: Trenul trece printre spectatori si jucatori (VIDEO)

Terenul de fotbal inclinat din judetul Bihor a fost surclasat in topul celor mai bizare baze sportive. Slovacii au construit un teren de fotbal chiar langa o linie de cale ferata, scrie.

Romania, printre statele UE cu cel mai mare declin al productiei industriale, in luna mai

Olanda, Portugalia, Grecia si Romania au inregistrat in luna mai cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al productiei industriale, comparativ cu aprilie, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 1,2% in zona euro si cu 1,1% in UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )