Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chinurile indurate de Anamaria Prodan din cauza virusului. Prin ce a trecut: Au fost momente cumplite

Playtech Playtech,
Chinurile indurate de Anamaria Prodan din cauza virusului. Prin ce a trecut: Au fost momente cumplite

Cunoscuta impresara, Anamaria Prodan, a trecut prin momente dificile dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. in urma cu o saptamana, sotia lui Laurentiu Reghecampf a anuntat ca nici ea nu a scapat de infectia care se raspandeste cu o viteza naucitoare. Dupa putin timp, vedeta a solicitat interventia Ambulantei deoarece starea sa de sanatate . continuă pe Playtech

Gigi Becali, gest ireal pentru Anamaria Prodan. Impresara, uluita si ea de patron

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar simptomele pe care le-a avut au fost destul de severe. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa.

Anamaria Prodan, detalii despre simptomele de COVID-19: A fost greu, cumplit Simti ca nu poti sa respiri, in momentul ala intervine panica

In varsta de 47 de ani, Anamaria Prodan a fost testata pozitiv pentru COVID-19 la finalul lunii noiembrie, iar simptomele cu care s-a confruntat sexy impresara nu au fost deloc usoare. Din pacate, sotia lui Reghe.

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde .

CORONAVIRUS |Studiu ONU: Peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030 din cauza pandemiei

Din cauza efectelor pe termen lung ale pandemiei de coronavirus, peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030, arata un studiu publicat joi de ONU. Din cauza Covid-19, peste 1.

Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Un angajat al unei banci din Suceava a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, dar si o amenda penala de 5000 de lei, dupa ce a incercat sa-i divulge salariul Andreei Esca. Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca Astfel ca Ciprian Ionut Enciu a contactat mai multe .

Constanta: Un barbat a amenintat ca se arunca de pe bloc, in toiul noptii, din cauza unei amenzi

Un barbat a amenintat ca se arunca de pe un bloc din Constanta, in noaptea de luni spre marti, din cauza faptului ca, in urma cu putin timp fusese amendat din cauza nerespectarii restrictiilor impuse de.

Suedia inchide liceele timp de o luna din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19

Premierul suedez Stefan Lofven a declaratca liceele din Suedia vor fi inchise timp de o luna, iar cursurile se vor desfasura online, din cauza cresterii numarului de infectari si a deceselor asociate.

Ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca in public. Totul din cauza lui Meghan Markle

Informatii incredibile din Familia Regala a Marii Britanii. S-a aflat ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca atunci cand ies in public. Se pare ca de vina pentru asta ar fi cumnata celor doi, Meghan Markle. Kate Middleton, nevoita sa o imite pe Meghan Markle?! Succesul inregistrat de Meghan Markle in intreaga .

Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

Fostul presedinte al Frantei, Valery Giscard dEstaing,a murit, miercuri seara, la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, pe fondul unor probleme cardiace mai.

Accesul la statia de metrou Academia Militara, afectat din cauza unei avarii la o conducta de apa. Trenurile circula normal

In cursul serii de miercuri, una dintre caile de acces in statia de metrou Academia Militara a fost afectata, din cauza unei avarii, la o conducta de apa ce se afla in afara santierului pentur Magistrala 5.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )