Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul tulburator al unui profesor din Suceava pentru colegii sai, dupa ce s-a infectat cu COVID-19: Virusul asta chiar este parsiv!

Antena3 Antena3,
Mesajul tulburator al unui profesor din Suceava pentru colegii sai, dupa ce s-a infectat cu COVID-19: Virusul asta chiar este parsiv!

Renato Tronciu este profesor de Educatie Fizica si director al Colegiului National Mihai Eminescu, din Suceava si dupa ce el si alti sase colegi de-ai sai au facut testul COVID-19, la inceputul acestei saptamani, a aflat primul ca este infectat. continuă pe Antena3

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in.

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

15 candidati cu numele Stanescu, pe listele de vot dintr-o comuna din Suceava. Nu sunt rude intre ei

Ciudatenie electorala in comuna Veresti din Suceava. Toti cei 15 candidati la Consiliul Local din partea Partidei Romilor poarta numele de familie Stanescu. Nu se vor face insa confuzii, ne asigura candidatii. Cu totii sunt cunoscuti in sat fie dupa prenume, fie dupa porecla.

Turcia a inceput un studiu clinic de faza a 3-a al unui vaccin experimental chinez pentru noul coronavirus

Turcia a inceput miercuri un studiu clinic de faza a 3-a al unui vaccin experimental chinez pentru noul coronavirus, a declarat ministrul Sanatatii, Fahrettin Koca, intr-o conferinta de presa, transmite Reuters, conform news. ro.

Familia unui preot din Brasov, decimata de COVID-19 in doar doua saptamani

Familia unui preot din Brasov a fost pur si simplu decimata de coronavirus. Prima care s-a imbolnavit a fost sotia preotului care la scurt timp s-a stins din viata. Din pacate, virusul care a ucis-o pe femeia l-a rapus in cele din urma si pe preot. Nici fiul celor doi nu a fost ocolit de boala. Si in cazul acestuia deznodamantul a fost unul tragic .

Profesor din judetul Tulcea, retinut pentru acte sexuale cu minore

Judecatoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventiva a unui tanar, in varsta de 29 de ani.

VIDEO Obiectiv turistic nou, in Buzau, pornit de la descoperirea unui profesor de la Universitatea din Pitesti

Municipiul Buzau se afla exact la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord, Conform calculelor profesorului universitar Alexandru Boroiu, de la Universitatea din Pitesti. Calculele profesorului arata ca jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator nu este Paralela 45, ci cu 16,2 kilometri mai spre nord.

Chinurile prin care trec doi soti din Suceava vindecati de COVID-19. Cu ce sechele au ramas dupa patru luni

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, din judetul Suceava si sotia sa s-au infectat cu COVID-19 in primavara acestui an si au ajuns la spital. Au trecut 4 luni de cand au fost declarati vindecati, dar inca au probleme mari de sanatate.

Situatie inedita intr-o comuna din Suceava. Alegatorii trebuie sa decida intre doi candidati cu acelati nume si acelasi prenume (VIDEO)

Au mai ramas doar 11 zile pana la alegerile locale 2020. Cu toate acestea, finalizarea listelor de candidati dadrumul dezbaterilor. in comuna Botosana din judetul Suceava, sunt doi candidati la primarie.

Coronavirusul i-a provocat unui copil din Buzau si Sindromul Kawasaki

In mai multe tari din lume s-au raportat cazuri de pacienti infectati cu SARS-CoV-2 care dezvolta o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )