Libnet.ro
UNICEF

07:15

Chirtoaca, despre vizita lui Johannes Hahn si Brad Freden la Chisinau: Ei ne sustin si vor sa scapam de dictatura lui Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Chirtoaca, despre vizita lui Johannes Hahn si Brad Freden la Chisinau: Ei ne sustin si vor sa scapam de dictatura lui Plahotniuc

Liderul PL, ex-primarul de Chisinau Dorin Chirtoaca, considera ca vizita in Republica Moldova a lui Johannes Hahn si a lui Bradley Freden a fost un moment al adevarului. in opinia sa, mesajele oficialilor UE si SUA au fost sincere, iar aceasta s-a vazut clar si s-a simtit inclusiv prin atitudinea lor. continuă pe Adevărul

Igor Dodon si Johannes Hahn au discutat despre situatia politica de la Chisinau

Igor Dodon a avut o intrevedere cu luni, 3 iunie, cu comisarul European pentru Politica Europeana de Vecinatate si Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, care se afla cu o vizita de lucru in Republica Moldova. La intrevedere a mai participat seful Delegatiei Comisiei Europene in Moldova, Peter Michalko.

Johannes Hahn cheama liderii PDM, ACUM si PSRM sa se aseze la masa de negocieri si avertizeaza despre efectele negative ale anticipatelor

Comisarul european pentru politica europeana de vecinatate si negocieri de extindere, Johannes Hahn, aflat intr-o vizita de lucru la Chisinau, a oferit detalii despre discutiile pe care le-a avut luni, 3 iunie, cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, reprezentantii PSRM, liderii Blocului ACUM, presedintele Igor Dodon si premierul Pavel Filip.

Despre ce au discutat Maia Sandu si Andrei Nastase la intrevederea cu Johannes Hahn

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, au avut o intrevedere luni, 3 iunie, cu Johannes Hahn, comisarul european pentru politica europeana de vecinatate si negocieri de extindere, aflat intr-o vizita de lucru la Chisinau.

Conducerea PSRM s-a intalnit cu Johannes Hahn. Socialistii inca spera ca aniticipatele pot fi evitate

Conducerea Partidului Socialistilor a avut o intrevedere luni, 3 iunie, cu comisarul european pentru politica europeana de vecinatate si negocieri de extindere, Johannes Hahn, aflat intr-o vizita de lucru la Chisinau, in contextul situatiei politice postelectorale.

Maia Sandu: Comisarul european Johannes Hahn vine la Chisinau la invitatia noastra

Presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, copresedinta blocului ACUM, spune ca Johannes Hahn, comisarul european pentru politica vecinatatii si negocieri de extindere, vine cu o vizita in Republica Moldova la invitatia liderilor opozitiei. Invitatia a fost lansata acum o saptamana, in cadrul unui eveniment al Partidului Popular European la care au participat liderii blocului ACUM.

Presa internationala, despre vizita Papei Francisc in Romania: Suveranul Pontif le-a cerut liderilor tarii sa lase de-o parte interesele personale si sa conlucreze pentru binele comun

Vizita Suveranului Pontif in Romania are ecouri in presa internationala. Publicatiile straine continua sa aloce spatii generoase vizitei Papei Francisc in Romania. Papa le cere liderilor romani sa lase.

Ion Cristoiu, despre vizita Papei Francisc: Am auzit si povesti ca il ajuta pe Klaus Iohannis. Nu-l ajuta la nimic

Ion Cristoiu sustine ca vizita Papei Francisc in Romania nu se compara ca importanta cu cea a predecesorului sau. Mai mult, jurnalistul a spus ca vizita e una de rutina. in primul rand, nu este o.

TARICEANU, DESPRE VIZITA PAPEI: Avem nevoie de inspiratie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spera ca vizita Papei sa lase urme durabile in societatea romaneascai, considerand ca avem nevoie de inspiratie pentru a ne regasi coeziunea sociala si solidaritatea nationala.

Presa internationala, despre vizita Papei in tara noastra

Publicatiile de presa internationale au reflectat in amanunt vizita Papei Francisc in Romania, timp de trei zile.

Stirile ProTV: Ce scrie presa straina despre vizita istorica efectuata de Papa Francisc in Romania

Presa din strainatate este cu ochii pe Romania in aceste zile, cand Papa Francisc efectueaza o vizita istorica de trei zile in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )