Libnet.ro
UNICEF

23:15

Christina Ich vs Alina Ceusan. Cine a strans mai multe voturi si a castigat la E! Peoples Choice Awards

ADPM ADPM,
Christina Ich vs Alina Ceusan. Cine a strans mai multe voturi si a castigat la E! Peoples Choice Awards

Este al doilea an de cand, in cadrul E! Peoples Choice Awards a fost inclusa categoria Romanian Social Media Star. Daca anul trecut castigatoare a fost Adelina Pestritu, anul acesta trofeul a ajuns la Cristina Ich. continuă pe ADPM

Legea pensiilor a fost schimbata. E oficial, cine iese mai repede la pensie

Informatii importante pentru romani. Autoritatile au anuntat cine iese mai repede la pensie, fara a fi penalizat. Legea pensiilor a fost acum schimbata. Lista romanilor care se pot pensiona mai devreme Autoritatile au facut publica lista localitatilor in care locuitorii pot iesi mai repede cu doi ani la pensie, fara a fi penalizati. Este vorba .

Mai multe masini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil asa ceva

In aceasta dupa-amiaza soferii care au circulat pe Autostrada A1 Deva Nadlac au avut parte de un eveniment dramatic. Circulatia a fost oprita pentru a se putea interveni la fata locului. Un autotrailer incarcat cu masini a luat foc pe Autostrada A1 in aceasta dupa-amiza un autotrailer care transporta autoturisme a luat pe foc .

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare. Se invoca lipsa de spatiu

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare din Romania, pe motiv ca s.

Mai multe ONG-uri ii solicita primarului Nicusor Dan solutii pentru persoanele fara adapost in perioada pandemiei

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita Primarului General Nicusor Dan sa ia masuri urgente cu privire la persoanele fara adapost in contextul noilor masuri impuse de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei si sa comunice public care este strategia Primariei Municipiului Bucuresti in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa in ziua cu cele mai multe decese

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa de la ora 19. Evenimentul de la Palatul Cotroceni are loc in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe decese.

Protectia Copilului din Buzau a reusit mai multe adoptii, anul acesta, decat in 2019

In ciuda pandemiei de coronavirus, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau a reusit sa deschida mult mai multe proceduri de adoptie decat in 2019.

Sagetile verzi din mai multe intersectii din Chisinau vor fi scoase

Municipalitatea planifica sa scoata sagetile verzi de la semafoare in mai multe intersectii din capitala. Potrivit viceprimarului, Victor Chironda, amplasarea acestei sageti la fiecare intersectie a fost o greseala, care a dus la sporirea riscului de accidentare a pietonilor si a stimulat si mai mult folosirea automobilului personal, transmite IPN.

Portugalia impune interzicerea circulatiei noaptea, in mai multe localitati

Autoritatile portugheze vor impune, de luni, interzicerea circulatiei pe timpul noptii in mai multe localitati pentru limitarea raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Antonio Costa, citat de News.

Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Olt pe locul III. Judetul Sibiu inregistreaza cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 in ultimele 14 zile.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )