Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ciara a interpretat live la sediul premiilor Grammy piesele DUI, Overdose si Read My Lips!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ciara a interpretat live la sediul premiilor Grammy piesele DUI, Overdose si Read My Lips!

Artista a trecut de curand pe la sediul celebrelui eveniment pentru a acorda un interviu si pentru a sustine un mic recital. Ciara a intepretat live pentru membrii staff-ului de la The Recording Academy piesele DUI, Overdose si Read My Lips in varianta acustica. Cantareata a purtat un tricou alb cu imprimeu, pantaloni negri din . continuă pe Devorator Monden

Lorde a interpretat live la show-ul lui Jimmy Fallon piesele Royals si White Teeth Teens!

Talentata cantareata din Noua Zeelanda in varsta de doar 16 ani a incantat audienta de la celebrul show din US cu megahitul Royals plus cu un nou track de pe materialul sau de debut, piesa White Teeth Teens. Asa cum o stim cu totii pe Lorde, artista a mizat in interpretarea sa pe simplitate si .

Demi Lovato a interpretat live in premiera single-ul Neon Lights la show-ul lui Jay Leno!

Tanara cantareata continua promovarea ultimului sau material de studio, intitulat Demi, lansand un nou single, Neon Lights, ce a fost interpretat live in premiera in cadrul celebrului show al lui Jay Leno in data de doi octombrie. Interpretarea in premiera a piesei a venit la pachet si cu noul look al lui Demi Lovato. Pastrand .

Nelly si T.I. au interpretat live in premiera piesa Rick James la Good Morning America!

Cu un album nou-nout la portofoliu si cu trei single-uri deja lansate de pe acesta, Nelly poate incepe cum se cuvine promovarea noului material, intitulat M. Un prim pas a fost deja facut, artistul si colegul sau breasla T. fiind prezenti la Good Morning America si interpretand live in premiera piesa Rick James. Colaborarea celor .

Justin Timberlake a interpretat live single-ul TKO in emisiunea lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentul!

Probabil in momentul de fata Justin Timberlake este unul dintre cei mai ocupati oameni ai planetei! Comebackul sau in muzica a starnit valva in randul publicului de pretutindeni, artistul fiind nevoit acum sa faca fata cererilor de a aparea la diferite evenimente si de a sustine numeroase recitaluri pentru a-si incanta fanii cu noile sale .

Katy Perry a interpretat live in premiera o noua piesa la iTunes Festival By The Grace Of God!

30 septembrie a fost ultima zi a editiei din acest an a festivalului iTunes din Londra. Unul dintre cele mai asteptate recitaluri a avut loc aseara, Katy Perry urcand pe scena si interpretand live cele mai cunoscute piese ale sale. Pe langa acestea, artista americana a cantat in premiera si un nou track de pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )