Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nelly si T.I. au interpretat live in premiera piesa Rick James la Good Morning America!

Devorator Monden Devorator Monden,
Nelly si T.I. au interpretat live in premiera piesa Rick James la Good Morning America!

Cu un album nou-nout la portofoliu si cu trei single-uri deja lansate de pe acesta, Nelly poate incepe cum se cuvine promovarea noului material, intitulat M. Un prim pas a fost deja facut, artistul si colegul sau breasla T. fiind prezenti la Good Morning America si interpretand live in premiera piesa Rick James. Colaborarea celor . continuă pe Devorator Monden

Demi Lovato a interpretat live in premiera single-ul Neon Lights la show-ul lui Jay Leno!

Tanara cantareata continua promovarea ultimului sau material de studio, intitulat Demi, lansand un nou single, Neon Lights, ce a fost interpretat live in premiera in cadrul celebrului show al lui Jay Leno in data de doi octombrie. Interpretarea in premiera a piesei a venit la pachet si cu noul look al lui Demi Lovato. Pastrand .

Katy Perry a interpretat live in premiera o noua piesa la iTunes Festival By The Grace Of God!

30 septembrie a fost ultima zi a editiei din acest an a festivalului iTunes din Londra. Unul dintre cele mai asteptate recitaluri a avut loc aseara, Katy Perry urcand pe scena si interpretand live cele mai cunoscute piese ale sale. Pe langa acestea, artista americana a cantat in premiera si un nou track de pe .

Lorde a interpretat live la show-ul lui Jimmy Fallon piesele Royals si White Teeth Teens!

Talentata cantareata din Noua Zeelanda in varsta de doar 16 ani a incantat audienta de la celebrul show din US cu megahitul Royals plus cu un nou track de pe materialul sau de debut, piesa White Teeth Teens. Asa cum o stim cu totii pe Lorde, artista a mizat in interpretarea sa pe simplitate si .

Ciara a interpretat live la sediul premiilor Grammy piesele DUI, Overdose si Read My Lips!

Artista a trecut de curand pe la sediul celebrelui eveniment pentru a acorda un interviu si pentru a sustine un mic recital. Ciara a intepretat live pentru membrii staff-ului de la The Recording Academy piesele DUI, Overdose si Read My Lips in varianta acustica. Cantareata a purtat un tricou alb cu imprimeu, pantaloni negri din .

Justin Timberlake a interpretat live single-ul TKO in emisiunea lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentul!

Probabil in momentul de fata Justin Timberlake este unul dintre cei mai ocupati oameni ai planetei! Comebackul sau in muzica a starnit valva in randul publicului de pretutindeni, artistul fiind nevoit acum sa faca fata cererilor de a aparea la diferite evenimente si de a sustine numeroase recitaluri pentru a-si incanta fanii cu noile sale .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )