Libnet.ro
UNICEF

19:00

Katy Perry a interpretat live in premiera o noua piesa la iTunes Festival By The Grace Of God!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry a interpretat live in premiera o noua piesa la iTunes Festival By The Grace Of God!

30 septembrie a fost ultima zi a editiei din acest an a festivalului iTunes din Londra. Unul dintre cele mai asteptate recitaluri a avut loc aseara, Katy Perry urcand pe scena si interpretand live cele mai cunoscute piese ale sale. Pe langa acestea, artista americana a cantat in premiera si un nou track de pe . continuă pe Devorator Monden

Urmatoarea mutare pentru Katy Perry!

Katy Perry isi surprinde fanii cu un nou extras pe single de pe albumul Prism, care va fi lansat peste putin timp. Noua piesa pe care Katy Perry o promoveaza se numeste Walking On Air.

HOT! Katy Perry a lansat piesa Walking On Air!

Asa cum v-am spus in mai multe articole anterioare, pe 30 septembrie Katy Perry lanseaza cel de-al doilea single promotional de pe albumul Prism, intitulat Walking On Air. Pe 17 septembrie artista americana a lansat un prim single promotional de pe viitorul material, intitulat Dark Horse, piesa in colaborare cu rapperul Juicy J. Walking On .

Rihanna a interpretat live piesa What Now la show-ul lui Alan Carr! Vezi aici prestatia artistei!

Frumoasa cantareata din Barbados a fost prezenta in platoul celebrului show, Alan Carr aniversand in ziua vizitei Rihannei faptul ca ajuns la emisiunea cu numarul 100. Diva de culoare a purtat o jacheta in alb cu negru, pantofi albi cu tocuri ametitoare si o pereche de leggings din piele care ii scoteau formele in evidenta.

Katy Perry a confirmat lansarea ca single oficial a piesei Unconditionally!

Artista a facut dezvaluirea in cadrul unui interviu acordat revistei Billboard, pe coperta careia apare adoptand un stil foarte natural, purtand o rochie pastel lejera si fiind inconjurata de multe flori viu colorate. Nemaifiind o surpriza pentru nimeni, Katy Perry a confirmat faptul ca Unconditionally va fi cel de-al doilea single oficial extras de pe .

SOCANT! Katy Perry a vrut sa se sinucida dupa divortul de Russell Brand!

Katy Perry face dezvaluiri socante intr-un interviu acordat pentru revista BILLBOARD si recunoaste ca a fost la un pas sa-si ia zilele dupa ce a divortat de Russell Brand. Perioada divortului a afectat-o mult pe cantareata si a inspirit-o sa scrie versurile piesei By The Grace of God, care se regaseste pe noul ei album, Prism.

Sia lanseaza o noua piesa Elastic Heart feat. The Weeknd Diplo!

Cantareata australiana, cunoscuta in tara noastra mai mult din colaborarile cu David Guetta, revine in atentia publicului cu o noua piesa, intitulata Elastic Heart, produsa de catre Diplo. Piesa, care apare pe soundtrackul peliculei The Hunger Games: Catching Fire, reprezinta o colaborare cu rapperul canadian The Weeknd. Artistul nu apare pe coloana sonora a filmului .

Miley Cyrus ne incanta cu un fragment dintr-o noua piesa Adore You!

Fosta vedeta Disney continua sa dezvaluie din ce in ce mai multe piese si detalii despre cel de-al patrulea album din cariera sa, intitulat Bangerz, care va fi lansat pe opt octombrie. Dupa ce acum doua zile artista ne-a prezentat un fragment din piesa Drive, Miley Cyrus prezinta acum un fragment din piesa care deschide .

Jeezy revine si lanseaza o noua piesa In My Head!

Cunoscut in trecut sub numele de Young Jeezy, rapperul a decis acum putin timp ca numele sau de scena sa fie simplu Jeezy. Poate la noi in tara nu este foarte cunoscut pentru piesele sale solo, insa cu siguranta din colaborari cu artisti foarte renumiti, cum ar fi cu Rihanna pentru piesa Hard. Revenind la .

Fresh! Daniel Robu lanseaza o noua piesa Pick Up The Phone

Odata cu sosirea toamnei, artistul Daniel Robu revine cu o piesa noua de dragoste, in stilu-i foarte personal, si ne indeamna la cateva momente de melancolie si introspectie. Frumoasa piesa se numeste Pick Up The Phone, suna chiar foarte bine, despre care Daniel spune: Nevoia de a avea persoana iubita alaturi si distanta dintre ei, .

Fresh! Lorde ne prezinta o noua piesa Buzzcut Season!

Buzzcut Season este ultima portie de muzica dezvaluita online de artista inainte de lansarea albumului sau de debut, intitulat Pure Heroine, care va avea loc pe 30 septembrie. Noua piesa a fost compusa de catre cantareata insasi in colaborare cu Joel Little, compozitorul si producatorul care s-a ocupat de realizarea albumului de debut al lui .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )