Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cinci perchezitii, in Bucuresti, in dosarul uciderii lui Emi Pian

Hotnews Hotnews,
 Cinci perchezitii, in Bucuresti, in dosarul uciderii lui Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti efectueaza, miercuri, cinci perchezitii domiciliare in dosarul uciderii interlopului Emi Pian, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Perchezitii de amploare la clanurile Duduianu si Rinu, in dosarul de omor al lui Emi Pian

Scandalul din jurul asasinarii liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se incheia. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta, miercuri, cinci perchezitii domiciliare.

UPDATE Perchezitii la clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, saltati pentru tentativa de omor asupra barbugiului care l-a ucis pe liderul interlop

Trei frati ai liderului interlop Emi Pian au fost saltati de mascati in acesta dimineata. Politistii din Capitala fac, miercuri, mai multe perchezitii la persoane implicate in scandalul in care a murit Pian. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta ca mai multe persoane vor fi audiate.

Ce face presupusul ucigas al lui Emi Pian, in camera de arest. Cum se intelege cu colegul de celula si ce a cerut de acasa

Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy, este in prezent suspectul principal in cazul uciderii interlopului Emi Pian. Napy se afla acum in arest, unde este linistit si se uita la televizor.

Perchezitii la clanurile interlope Duduianu si Rinu din Bucuresti. Mascatii au descins si in casa lui Emi Pian

Politistii si procurorii din Bucuresti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii la membri ai clanului Duduianu. Mascatii au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis in urma cu o saptamana.

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

Mascatii au intrat peste Duduieni. Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian

Au trecut patru zile de inmormantarea interlopului Emi Pian si trupele de mascati au decis sa faca razii in curtea vilei in care a locuit acesta. Conform informatiilor din aceasta dimineata, se fac perchezitii, atat in cazul crimei, dar si intr-un dosar mai vechi de inselaciune. Mascatii in curtea lui Emi Pian Surse din interoriorul .

EXCLUSIV Ce a patit fiul lui Emi Pian cand a ajuns la politie: Efectiv a cazut din picioare

In urma cu cateva momente, fiul lui Emi Pian a cazut din picioare la Politie. Acesta a sosit la sectie pentru a da explicatii, iar motivul starii de rau pare acela ca nu a mai dormit de cinci zile si nu a mancat mai deloc. Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a cazut din picioare .

Liderul clanului Duduianu, interlopul Emi Pian, a fost inmormantat. Jandarmii au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei

Jandarmeria a anuntat ca au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 5. 500 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, in timpul funeraliilor interlopului Emi Pian.

Jandarmeria: Amenzi de 5.500 de lei la inmormantarea lui Emi Pian

Jandarmeria Capitalei a anuntat ca au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 5. 500 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, in timpul funeraliilor liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, transmite Agerpres.

Mama lui Emi Pian, in lacrimi la cimitir. Interlopul, condus azi pe ultimul drum

La ceremonia de cimitir a lui Emi Pian a ajuns si mama acestuia, vizibil indurerata. Florin Mototolea, cunoscut ca si Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute si influente grupari din lumea interlopa din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )